5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #79: Skládací klávesnice, krokoměr pro psy a další

tipy-z-ciny-79

Jakoby blížící se Vánoce zrychlily čas a týden opět utekl jako voda. Je tu ale již 79. pokračování našeho oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes na vás čeká skládací klávesnice, krokoměr pro vašeho mazlíčka nebo powerbanka s bezdrátovým nabíjením.

1) Lišta pro organizaci kabeláže

Doba, kdy budou veškeré systémy bezdrátové, tu ještě není a dlouho nebude. Často se tedy stává, že kabely překáží – na stole, v autě, kdekoliv. Díky této jednoduché liště můžete problém snadno vyřešit. A navíc levně. Kabely jsou k liště přichyceny magnetickou silou díky speciálním nástavcům.

Vlastnosti – lišta pro organizaci kabeláže:

  • magnet v nástavcích na kabely,
  • jedna lišta a 3 nástavce v balení.
5-tipu-na-zbozi-z-cinskych-obchodu-organizace-kabelaze

Cena: 67 Kč (GearBest)

– zaslal Luboš Vosecký (celkově 1 tip)

2) Powerbanka s bezdrátovým nabíjením

Bezdrátové nabíjení vypadalo zpočátku nadějně a spousta uživatelů se těšila, že se z toho stane běžná funkce mobilních telefonů. Bohužel většina výrobců tuto technologii stále vynechává. U powerbank také není bezdrátové nabíjení zrovna zvykem, jeden takový kousek ale pro vás dnes máme. Tuto powerbanku lze ale samozřejmě používat i pro běžné nabíjení kabelem.

Vlastnosti – powerbanka s bezdrátovým nabíjením:

  • kapacita: 7000 mAh,
  • výstup: 5V /2A (kabel), 5V 1A (bezdrátové nabíjení)
  • standard Qi.
5-tipu-na-zbozi-z-cinskych-obchodu-powerbanka

Cena: 443 Kč (GearBest).

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 3 tipy)

3) Xiaomi krokoměr pro vašeho mazlíčka

Krokoměry a fitness náramky se staly běžnou výbavou spousty z nás, zejména pak aktivnějších jedinců. Věděli jste ale, že podobným zařízením lze vybavit i vašeho psího mazlíčka? Tento krokoměr od Xiaomi plní hned několik funkcí – sleduje aktivitu a spánek, svítí ve tmě a obsahuje QR kód s důležitými informacemi, pokud by se vám pes ztratil. Výdrž vyměnitelné baterie se pohybuje okolo 4 měsíců.

Vlastnosti – krokoměr pro vašeho mazlíčka

  • Bluetooth 4.0,
  • sledování aktivity,
  • mobilní aplikace,
  • ve tmě svítí,
  • výdrž až 4 měsíce.
5-tipu-na-zbozi-z-cinskych-obchodu-krokomer-pro-psy

Cena: 497 Kč (GearBest)

4) Nabíječka do auta s ukazatelem teploty a napětí

Nabíječka do auta patří mezi velmi oblíbené příslušenství motoristů, neboť se jedná o pohodlný způsob dobíjení při cestování. Pokud nejste nároční a oceníte i nějaké ty bonusové údaje při nabíjení, můžete se podívat po této jednoduché nabíječce do auta. Kromě nabíjení 2A výstupem zvládne i prozradit údaj teploty a napětí.

Vlastnosti – nabíječka do auta:

  • výstup:1 x 5V 2A,
  • vstupní napětí: 12 – 24 V,
  • LED displej s údajem teploty a napětí.
5-tipu-na-zbozi-z-cinskych-obchodu-nabijecka

Cena: 150 Kč (GearBest)

5) Skládací klávesnice

Psát rychle a efektivně na mobilních telefonech není úplně snadné a mnohdy i nemožné. K dispozici je však řada užitečného příslušenství – třeba tato skládací klávesnice s bezdrátovou technologií Bluetooth. Díky tomu lze psát rychle i na libovolném mobilním zařízení, navíc je klávesnice skladná a můžete ji nosit stále s sebou.

Vlastnosti – skládací klávesnice

  • technologie Bluetooth 3.0,
  • výdrž až měsíc.
skládací klávesnice

Cena: 457 Kč (Aliexpress)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

zajimave zbozi z cinskych obchodu - magneticky kabel


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 86. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Líbí se vám skládací klávesnice nebo třeba krokoměr pro psy?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)