5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #60

tipy na zajímavé zboží z Číny

Čtvrteční poledne začneme pěticí dalších tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Co nás čeká? Univerzální selfie tyč, držák telefonu do auta, čelenka se sluchátky či univerzální ovladač.

1) Ohebná selfie tyč

Mobilní telefon dnes nedáme z ruky. Tedy až na případy, kdy se chceme fotit třeba na větší vzdálenost (pro selfie) nebo když delší dobu sledujeme na telefonu nějaký obsah (třeba video). Náš první tip na zajímavé zboží z Číny představuje kombinaci selfie tyče a šikovného držáku. Díky ohebné konstrukci můžete vytvořit držák, který zrovna potřebujete – selfie tyč, držák za krk či třeba držák na stůl při připojení základny s klipem.

Vlastnosti:

  • ohebná konstrukce
  • možnost použít jako selfie tyč či držák na stůl
zajímavé zboží - selfie

Cena: 192 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

2) Držák telefonu do CD slotu v autě

Mobilní telefon jako navigace je dnes zcela běžné použití. Existuje zároveň mnoho držáků, které pomůžou umístit telefon do vhodného místa. Máte v automobilu CD přehrávač, který již kvůli stáří a nepraktičnosti CD nepoužíváte, a hodil by se vám držák telefonu? Pak můžete vyzkoušet náš další tip na zajímavé zboží. Tento držák využije zmíněný slot, díky čemuž jej není nutné nikam lepit či přidělávat hrubou silou.

Vlastnosti:

  • univerzální držák telefonu do auta
  • umístění do nevyužitého CD slotu
  • použití u telefonů až do úhlopříčky 6″
zajímavé zboží - CD držák

Cena: 206 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

3) Čelenka s reproduktorem

Rádi usínáte s hudbou, ale nechcete rušit vašeho partnera či okolí? Tlačí vás běžná sluchátka do uší? Řešením je čelenka na spaní, která v sobě obsahuje sluchátka. Díky tomu je možné pohodlně usínat s hudebním doprovodem, aniž by vás něco tlačilo v uších. Kvalita přehrávání sice nebude za tak nízkou cenou super kvalitní, to ale při usínání nemusí vůbec vadit.

Vlastnosti:

  • čelenka s integrovanými sluchátky
  • 3,5mm jack pro připojení do telefonu, MP3 přehrávače apod.
zajímavé zboží - čelenka

Cena: 90 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

4) Miniaturní ovladač pro Android

Často využíváte mobilní telefon ke hraní her, ale ne vždy vám vyhovuje dotykové ovládání? Co zkusit miniaturní bezdrátový ovladač, který lze nosit stále v batohu a použít jej kdykoliv na cestách? Díky němu můžete snáze ovládat mobilní hry, případně jej použít i jako dálkovou spoušť při fotografování telefonem. Ovladač je možné nabít stejně jako telefony skrze MicroUSB a na jedno nabití by měl vydržet až 20 hodin.

Vlastnosti:

  • univerzální Bluetooth ovladač
  • nabíjení přes MicroUSB
  • výdrž baterie až 20 hodin
zajímavé zboží - ovladač

Cena: 202 Kč (Everbuying)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 5 tipů)

5) Voděodolné pouzdro na kolo

Česká republika je rájem cyklistů, proto na tuto skupinu nezapomínáme ani v našem seriálu. Podíváme se znovu na šikovné pouzdro pro mobilní telefon, které udrží telefon stále na očích a zároveň jej ochrání před deštěm či nárazy (v případě vašeho pádu). Díky kloubu můžete navíc nastavit rotaci telefonu tak, aby byl stále na očích v tom nejlepším úhlu.

Vlastnosti:

  • voděodolné pouzdro na kolo
  • 3 velikosti
  • otočný kloub
zajímavé zboží - držák na kolo

Cena: 117 Kč (eBay)

– zaslal Ondřej Mika (celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z čínských obchodů. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 66. díle seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů na čínské zboží vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)