Pařba na víkend – tipy na Android hry 192 – nový díl Kingdom Rush, MMORPG a parádní plošinovka

darkness reborn hlavni

V dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry vás jako první čeká pokračování jedné z nejlepších TD her pro Android – Kingdom Rush Origins. Následovat bude skvělá plošinovka s parádním grafickým zpracováním – Dodo Master. Třetím tipem na hru je návyková blbůstka Stick Hero. Následuje MMORPG Darkness Reborn od vývojárů z Gamevil. Ná závěr jsme vybrali hru Haunt the House: Terrortown, ve které v roli ducha strašíte obyvatele města.

Kingdom Rush Origins

Jedna z nejzábavnějších a nejnávykovějších tower defense her se vrací na Google Play v zcela novém pokračování. V Kingdom Rush Origins se vydáte do počátků známého království, kde navštívíte tajemné elfské lesy, vznášející se ruiny a další pohádkové říše. V novém pokračování se nabízí spousta nových jednotek jako například elfští lučišníci, mágové, druidi a mnoho dalšího. Nově bylo do hry přidáno 8 nových upgradů věží s 18 odlišnými schopnostmi. Ve hře si můžete zvolit a vylepšovat vašeho hlavního hrdinu, který bude oporou všech vašich jednotek. Abyste byli schopni ubránit váš prostor, musíte poznat slabiny protivníků. Na nich pak postavíte vaši bojovou/obrannou taktiku. Nový díl Kingdom Rush se bezesporu povedl, proto jej neváhejte vyzkoušet.

kingdom rush origins android hry

Kingdom Rush Origins TD
Kingdom Rush Origins TD

Dodo Master

Je výborná plošinovka, ve které budete s ptákem Dodo pobíhat v útrobách temného dungeonu, kde se budete snažit získat svá ukradená vejce. V cestě se splněním vašeho úkolu vám budou stát pavouci, krysy a další havěť. Dungeon je navíc posetý spoustou pastí, takže vás čeká nespočet nebezpečných situací. V vaším ptákem můžete provádět klasický skok, dvojskok a uzemnění, kterým můžete likvidovat vaše protivníky. Hra má velmi povedené grafické zpracování a stejně tak i hudbu. Proto sami autoři při úvodním spuštění hry doporučují, abyste ji hráli se sluchátky pro nejlepší herní zážitek. Dodo Master dohromady nabídne 80 levelů. Čekají na vás tedy dlouhé hodiny hraní.

Dodo Master 1 android hry

Dodo Master Free
Dodo Master Free

Stick Hero

Na chvíli se odpoutáme od lépe zpracovaných her a ukážeme si jednu blbůstku, která ovšem dokáže pořádně zabavit. Ve hře Stick Hero se budete s malým ninjou snažit zdolat co nejvíce překážek. Stisknutím a podržením displeje začne vás ninja vyrábět lávku, která se poté spustí na nejbližší pevninu. Tato lávka nesmí ani o milimetr převyšovat/nedosahovat délky pevniny. Pokud se tak stane, spadnete dolů a můžete začít hrát od znova. Můj osobní rekord činí 23. Kdo z vás mě trumfne? :P

Stick Hero 1

Stick Hero
Stick Hero

Darkness Reborn

Už dlouho jsme zde neměli nějaké to MMORPG. Proto nyní přinášíme tip na hru Darkness Reborn od vývojářů z Gamevil. Hra se odehrává ve 2 základních scenériích. Buďto se nacházíte ve městě, kde můžete komunikovat s ostatními hráči, vytvářet guildy, vstupovat do Versus či Raid módu a nakupovat, nebo plníte jednotlivé mise, za které získáte peníze a výzbroj. Váš hrdina je vybaven několika schopnostmi pro snadnější boj s protivníky. Hra nabízí velmi jednoduché ovládání, na které si během krátké chvíle zvyknete. Většina herních módu se odemkne až v okamžiku, kdy dosáhnete určitého levelu. Mezitím alespoň ovládnete bojový systém v klasické kampani.

Darkness Reborn 1

Darkness Reborn
Darkness Reborn

Haunt the House: Terrortown

Na závěr zde máme jednu netradiční, ale velmi zdařilou gamesku. V Haunt The House: Terrortown budete hrát za ducha, jehož úkolem je vystrašit všechny lidi v okolí. S vaším duchem přelétáváte mezi jednotlivými budovami a snažíte se vystrnadit všechny přítomné. A jakým že způsobem můžete lidi vlastně strašit? Váš duch se dokáže přenést do téměř jakéhokoliv předmětu či vybavení v budově. Může se například jednat o lustr, gramofon, záclony, skříň atd. V každém z těchto předmětů pak můžete vykonávat různé akce, prostřednictvím kterých lze strašit okolí. Např. se skříní můžete pohybovat do stran a otvírat ji, lustr můžete nechat spadnout na zem apod. Všechny přítomné pak musíte vystrašit takovým způsobem, aby v záchvatu hrůzy začali hulákat a okamžitě opustili budovu. U této hry se budete určitě bavit.

Haunt the House Terrortown 1

Haunt the House: Terrortown
Haunt the House: Terrortown

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

 Video

Pařba na víkend – tipy na Android hry 192

Pařba na víkend - tipy na Android hry 192

 

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (16)