Pařba na víkend – tipy na Android hry 228 – netradiční pinec, rychlá zásahová jednotka a další

android hry hlavni pacman

Jaké Android hry si dnes představíme? Jako první to bude rychlá zásahová jednotka v taktické střílečce Door Kickers. Následuje netradiční stolní tenis v Power Ping Pong, život mrštného pavouka ve hře Spider: Rite of Shrouded Moon, endless run s Pacmanem v hlavní roli a na závěr si představíme zajímavou logickou hru Cube Space. To vše v dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry 228.

Door Kickers

Rádi byste vykopli pár dveří a nakopli pár teroristů? Pak neváhejte vyzkoušet taktickou střílečku z ptačí perspektivy – Door Kickers. V té se vžijete do role velitele rychlé zásahové jednotky, jejíž cíl je likvidovat teroristy, a to s co nejmenšími ztrátami na životech (vaší jednotky). Každou vaši akci lze pečlivě naplánovat, díky čemuž musíte ztráty vašeho týmu ve velké míře minimalizovat, nejlépe pak zcela eliminovat. Hra probíhá v reálném čase, nicméně není problém ji zastavit a udělit každé vaší jednotce podrobné akce. Ve hře lze využívat všemožnou techniku, jako například optiku k nahlížení přes dveře, flashbangy a velmi bohatý arzenál zbraní. Door Kickers rozhodně stojí za vyzkoušení.

Door Kickers
Door Kickers

Power Ping Pong

Klasický stolní tenis pro Android či PC (často ve flashové podobě) již určitě znáte. Tento ping-pong je ovšem jiná liga. Na počátku hry vás vyučí postarší mistr stolního tenisu, který pak zaujme funkci neporazitelného protivníka v survival módu. Vydat se samozřejmě můžete i cestou kampaně, kde se utkáte s nejrůznějšími stolními tenisty s unikátními schopnostmi. Speciální údery v zápasech ovšem nebudou pouze doménou protivníků. I vy můžete naplňováním úrovně vaší speciální síly využívat velmi netradiční údery. Co se týče základního ovládání, vaše odpaly řídíte tažením prstu do stran. Odpaly rovněž zohledňují rychlost tažení vašeho prstu. Nechybí zákeřné „podsekávačky“, točené míče a další vychytávky.

Power Ping Pong
Power Ping Pong

Spider: Rite of Shrouded Moon

V této hře budete ovládat malého pavoučka, s nímž budete prolézat opuštěnou vilku, sbírat artefakty, lovit hmyz a postupně odkrývat příběhové střípky. S pavoukem se lze po obrazovce pohybovat prakticky libovolně, čemuž přispívá vytváření pavučinek různých velikostí a tvarů. V každém levelu musíte ulovit určité množství hmyzu a v lepším případě také sbírat skryté předměty a interagovat s okolím. Hra nabídne velmi intuitivní ovládání, pohlcující audio zpracování a spoustu hodin zábavy.

Spider: Rite of Shrouded Moon
Spider: Rite of Shrouded Moon

Pacman 256

Vzpomínáte si na hit Crossy Road, podle kterého začalo vznikat nepřeberné množství napodobenin? Pacman 256 lze zařadit mezi jednu z nich, což ovšem neznamená, že bychom hru tímto tvrzením okamžitě zatratili. V Pacman 256 bude vaším cílem nahrát co nejvyšší skóre a překonávat tak vaše rekordy (či rekordy přátel). V nikdy nekončícím bludišti vás budou nahánět barevní bubáci, kteří se po konzumaci speciální kostičky promění ve vaši oběť. Ve hře jsou také přítomny power-upy, jako například lasery, zamrznutí, bomby a další vychytávky, jež vás udrží na živu o něco déle. Dynamická hratelnost a jednoduché ovládání pak zajistí, že se u hry nebudete nudit. Tento Pacman rozhodně stojí za vyzkoušení.

PAC-MAN 256 - Endless Maze
PAC-MAN 256 - Endless Maze

Cube Space

Na závěr si ukážeme jednu velmi zajímavou logickou hru. Čekají na vás obrysy tvarů, jenž musíte vyplnit „tetrisovými“ kostičkami. S těmi lze manipulovat prakticky jakkoli si zamanete. Jednotlivé tvary lze otáčet po vertikální/horizontální ose a také je přesouvat libovolným směrem do stran. U složitých tvarů se při formování skládačky pořádně zapotíte. Cube Space dohromady nabídne 70 odlišných levelů situovaných v několika odlišných hvězdných konstelacích.

Cube Space
Cube Space

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Pařba na víkend – tipy na Android hry (video)

Pařba na víkend – tipy na Android hry 228

Pařba na víkend - tipy na Android hry 228

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)