Nová aplikace Timbre dokáže rychle a jednoduše upravit audio i video

timbre

Dobrých aplikací na úpravu zvuku a videa na telefonu moc není. Podobně to viděl i uživatel redditu Xeus, který je zároveň vývojář. Rozhodl se s tím něco udělat, a tak vznikla aplikace Timbre.

Přes Timbre zvládnete základní úpravy hravě

Timbre byla zpočátku vytvořena k tomu, aby lidé mohli jednoduše upravovat a stříhat MP3 soubory. Už toho ale umí mnohem více. Můžete rozdělovat, připojovat audio nebo video, odstranit jejich části, kombinovat soubory, odstranit zvuk z videí, vytvořit zvukové stopy z videí atd.

Ovládání je přitom jednoduché, a to i díky přehlednému uživatelskému rozhraní. Poprvé se na redditu aplikace ukázala před týdnem, za tu si získala kladně hodnocení od uživatelů. Samozřejmě se to nedá srovnávat s programy jako Final Cut Pro, ale například pro vytvoření vlastního vyzvánění, nebo jednoduchého klipu, je to ideální aplikace. Výhodou je také to, že se dá zdarma stáhnout z Google Play.

Timbre: Cut, Join, Convert Mp3
Timbre: Cut, Join, Convert Mp3

Používáte nějaké aplikace k úpravě audia a videa?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)