Spotify čeká velká změna: Chystají vlastní hardware

spotify hardware chytry reproduktor

Jedním z hlavních prodejních taháků chytrých reproduktorů je integrace se službami třetích stran jako je Spotify. Pak je tu ale třeba Google či Apple, kteří se snaží u svých chytrých reproduktorů tlačit vlastní hudební služby. U Googlu je jejich hudební služba nastavena jako výchozí, Apple šel ještě dále. A to tak, že u reproduktoru HomePod podporuje pouze Apple Music. S tím chce Spotify něco dělat. Jak nyní ukazují poslední informace, tak tato společnost chystá vlastní hardware, a právě chytrý reproduktor je žhavým favoritem.

Nový Spotify hardware může být chytrý reproduktor

Spotify v posledních dnech otevřelo mnoho pracovních pozic, které se nějakým způsobem týkají hardwaru. Ať už to je například vedoucí projektový manažer pro výrobu hardwaru, nebo operační manažer. Jinými slovy, Spotify se chce pustit do výroby hardwaru, který za uplynulý rok vyvinula.

spotify chysta vlastni hardware

Právě v minulosti už jsme mohli vidět několik náznaků toho, že Spotify něco chystá. Minulý rok v dubnu hledala společnost inženýry, kteří by vytvořili „produkty v podobné kategorii“ jako Pebble Watch, Amazon Echo a Snap Spectacles.

Nové pracovní pozice neodhalily přesně, o jaké produkty by mohlo jít. Ale logicky je chytrý reproduktor jeden z favoritů. Snad se tento rok ještě dočkáme nějakých informací.

Spotify: Music and Podcasts
Spotify: Music and Podcasts

Pořídili byste si chytrý reproduktor Spotify?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)