Společnost SEGA vypouští své známé hry na Google Play zdarma

spolecnost sega

Fanoušci klasických konzolí a arkádových her můžou slavit. Společnost SEGA zveřejnila na Google Play řadu svých legendárních her, a to zdarma. Můžete tak hrát Sonica a další na telefonu.

Společnost SEGA bude přinášet pravidelné hry zdarma

Společnost SEGA patřila v minulosti k tahounům herního průmyslu. Měli dokonce své vlastní konzole. Sláva společnosti však trvala zhruba jen do přelomu tisíciletí, kdy nezvládla se svou konzolí Dreamcast získat dostatečný počet uživatelů. Konkurence v té době byla příliš velká – Nintendo mělo Gamecube, Sony vydávalo PlayStation 2 a Microsoft přišel s první verzí Xboxu.

SEGA Forever launch trailer (English)

SEGA Forever launch trailer (English)

Za svou dobu ale vydala více než 10 druhů konzolí a stále drží licence na velmi známé hry, jako je Sonic, Crazy Taxi, Golden Axe, Shenmue, Super Monkey Ball, Virtua Fighter, Virtua Tennis atd. Některé tyto hry již dnes můžeme vidět zdarma dostupné na Google Play. Vydáno bylo celkem pět her, a to Sonic The Hedgehog, Phantasy Star II, Comix Zone, Kid Chameleon a Altered Beast.

Všechny tyto hry jsou zdarma, ale obsahují reklamy. Vypnout reklamy se dají po zaplacení 47,99 Kč. Nejedná se přitom jen o klasické konverze pro telefony, každá takto vydaná hra bude mít integrovaný žebříček, ukládání do cloudu a kompletní podporu pro gamepady. Každé dva týdny pak budou přibývat nové hry, a to i ty z konzole Dreamcast, která vyšla nejpozději.

Altered Beast Classic
Altered Beast Classic
Phantasy Star Classics
Phantasy Star Classics
Kid Chameleon Classic
Kid Chameleon Classic
Comix Zone Classic
Comix Zone Classic
Sonic the Hedgehog™ Classic
Sonic the Hedgehog™ Classic

Máte nějakou oblíbenou SEGA hru?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)