Smartphone OnePlus 3T se přestane brzy prodávat. Na nákup máte pár dní

smartphone OnePlus 3T

S tím jak se blíží odhalení OnePlus 5, přichází i konec jedné éry. Smartphone OnePlus 3T se již velmi brzy přestane prodávat.. Pokud jste o tomto telefonu přemýšleli, tak máte posledních pár dní na jeho koupi.

Smartphone OnePlus 3T bude již brzy nahrazen

Na oficiálním fóru značky OnePlus se objevilo oznámení, že se blíží konec prodeje telefonu OnePlus 3T. V něm stojí, že na skladě už mají poslední kusy těchto telefonů a neplánují výrobu dalších. V emailu následně společnost dodala, že v Evropě se přestane telefon úplně prodávat 1. června, takže případní zájemci o tento telefon mají posledních šest dní. Softwarová podpora by nicméně měla platit nadále, a to i u modelu OnePlus 3.

Telefon OnePlus 3T přichází v černé limitované edici Midnight Black Telefon OnePlus 3T v černé limitované edici Midnight Black

Jedná se o logický krok, nadcházející model společnosti je již za rohem, a proto do něj chtějí investovat všechny své zdroje. Z potvrzených informací zatím víme, že o výkon OnePlus 5 se postará Snapdragon 835 a také to, že na fotoaparátu bude spolupracovat DxOMark.

Je to správný krok, nebo měla společnost zlevnit OnePlus 3T a prodávat jej dále?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)