Smartphone Galaxy S8 je v redakci. Ptejte se, co vás zajímá

smartphone Galaxy S8

Do redakce se nám dostal dlouho očekávaný smartphone Galaxy S8. Poprvé jsme se na něj mohli podívat při představení v Londýně. Nyní se ale můžeme v klidu zaměřit na všechny jeho plusy a mínusy.

Zajímá vás smartphone Galaxy S8? Zeptejte se

Zatímco pro vás připravujeme recenzi, chtěli bychom vás zapojit také. Máte nějakou otázku ohledně Galaxy S8? Máme se zaměřit na nějakou vlastnost telefonu? Pokusíme se vám odpovědět v recenzi, nebo v samostatných článcích, které se již brzy začnou na našem webu objevovat. Stačí vaše otázky napsat níže do komentářů.

Na testování nám přišel model Galaxy S8. O výkon telefonu se stará Exynos 8895, který je již vyroben 10nm technologií. Dále má 4GB RAM a 64GB vnitřní paměti. Rozlišení displeje je nastavitelné, maximální jde však nastavit 2960 x 1440 pixelů, opět se Samsung spoléhá na Super AMOLED panel a zakřivení, které už ale není tak velké jako například i Edge verze Galaxy S7.

Zadní strana telefonu byla zatím nejkontroverznější, a to díky umístění čtečky otisků prstů, kterou najdeme vedle objektivu fotoaparátu. Díky čtečce se trochu zastínil fotoaparát, který má 12 MPx a má světelnost f/1,7, u něj bychom se měli dočkat lepších snímků ve zhoršených světelných podmínkách.

[aps_product_sz id=“431109″]

Smartphone Galaxy S8 se začne v České republice prodávat 28. dubna 2017 za doporučenou maloobchodní cenu 21 999 Kč, model Galaxy S8+ za 24 999 Kč. Telefon bude dostupný v černé, šedivé a stříbrné barvě. Modrá barva bude v České republice dostupná exkluzivně pouze na Alza.cz a dále v Samsung Brand obchodech. Jestli stále ještě váháte, pomůže vám naše recenze.

Máte nějakou otázku ohledně Galaxy S8? Máme se speciálně zaměřit na nějakou vlastnost telefonu?

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (34)