TOPlist

Samsung chystá na 26. února tiskovou konferenci. Co hodlá představit?

samsung-chysta-26-unora-konferenci-ico

27. února začíná ve španělské Barceloně veletrh Mobile World Congress. Nejzásadnější novinky však budou představeny o víkendu před oficiálním začátkem. Jisté je, že nebude představena letošní vlajková loď Galaxy S8. Něco ale přeci jen Samsung chystá – rozeslal totiž pozvánku na tiskovou konferenci, pořádanou u příležitosti MWC.

Na pozvánce je na černém pozadí vidět obrys blíže nespecifikovaného zařízení. Nutno říci, že vyobrazená silueta však působí poněkud zvláštně a je poměrně těžké určit, jakou část zařízení vlastně ukazuje. Dále nechybí informace o čase a místě konání – v tomto případě 26. února v 19:00 středoevropského času v kongresovém centru Palau de Congressos de Catalunya. Případné zájemce, kteří se konference nemohou účastnit osobně, Samsung směruje na přímý přenos, který bude možné sledovat na webu www.samsung.com/galaxy.

Samsung chystá na 26. února tiskovou konferenci Samsung chystá na 26. února tiskovou konferenci

Co se Samsung chystá představit?

Server SamMobile, který se zaměřuje na produkty společnosti Samsung a často přináší novinky jako první, je přesvědčen, že hlavním tématem bude představení zbrusu nového tabletu Galaxy Tab S3. Tento tablet by měl podle neoficiálních informací nabídnout 9,7″ displej Super AMOLED s rozlišením 2048 × 1536 obrazových bodů. Jeho srdcem bude procesor Qualcomm Snapdragon 820, který bude mít pro svou práci k dispozici 4 GB operační paměti. Primární fotoaparát zvládne pořizovat fotky v rozlišení 12 Mpx, sekundární pak v 5 Mpx. Zajímavým parametrem je údajná tloušťka, která je pouhých 5,6 milimetrů. Tělo tabletu prý bude vyrobeno z kovu, operačním systémem má být Android 7.0 Nougat. K dispozici bude jak varianta s mobilní datovou konektivitou, tak i s připojením jen přes Wi-Fi.

Letošní veletrh MWC bude nabitý novinkami

Představení novinek na letošním Mobile World Congressu ohlásilo již několik výrobců. Zejména víkend před oficiálním zahájením bude asi pro novináře hodně „našlapaný“. Ostatně posuďte sami dosud známé termíny:

O všech novinkách, představených v rámci letošního Mobile World Congressu, vás samozřejmě, jako ostatně každý rok, budeme podrobně informovat.

Jakou novinku se podle vás Samsung chystá představit na MWC?

Zdroje: sammobile.com, news.samsung.com, androidpolice.com, androidcentral.com.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)