TOPlist

Prohlížeč Microsoft Edge se dostává i na Android

prohlizec microsoft edge android

Microsoft si na včerejší večer připravil dvě zajímavé novinky, které se týkají Androidu. Jednak je to oznámení o tom, že prohlížeč Microsoft Edge se dostane i na systém Googlu. Druhou novinkou je pak předělání Arrow Launcheru, který se spustil pod názvem Microsoft Launcher.

Microsoft Edge pro Android značí, že s Windows Mobile je konec

Tento nový prohlížeč už si můžou vyzkoušet ti, kteří jsou účastníci programu Windows Insider. Pokud v něm jste, na stránkách Microsoftu najdete informace o tom, jak si preview verzi stáhnout do svého telefonu.

Microsoft Edge android

Z dostupných obrázků je vidět, že design Microsoft Edge bude vycházet z toho, co známe z klasických Windows. Nebudou chybět ani oblíbené funkce, dále třeba synchronizace mezi PC a Androidem. Ze začátku bude prohlížeč dostupný pouze v angličtině, později se ale dostane i na další jazyky.

Zatím není jasné, kdy přesně se tento prohlížeč od Microsoftu objeví na Google Play, podle slov společnosti z Redmondu to ale bude již velmi brzy.

Těšíte se na Microsoft Edge pro Android? Používáte jej na PC?

Zdroj: theverge.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)