PC hry se začínají objevovat na Androidu: Nyní byla oznámená další známá hra

ARK: Survival Evolved android

V posledních několika týdnech můžeme vidět několik velkých PC her, které vychází nebo jsou oznámeny v mobilní verzi. Hlavně máme na mysli střílečky Fortnite a PUBG. Vypadá to, ale že u těchto dvou her to neskončí. Na mobilní telefony se objeví i survival hra ARK: Survival Evolved s dinosaury v hlavní roli.

ARK: Survival Evolved bude na Android zdarma

ARK: Survival Evolved je známá PC hra, ve které musíte přežít na ostrově, který obývají dinosauři. Už několik let je vyvíjena na počítač, a i když má k finálnímu vydání poměrně daleko, tak to nebránilo tomu, aby se začalo dělat na Android či iOS verzi.

ARK: Survival Evolved on Mobile!

ARK: Survival Evolved on Mobile!

Ta bude na rozdíl od PC verze zdarma, po obsahové stránce by měla být mobilní verze stejná jako na PC, změny se dají očekávat samozřejmě u ovládání a pak také v horší grafice. Protože přeci jen mobilní telefony ještě zdaleka nedosahují stejného výkonu jako počítače či herní konzole. Každopádně mohlo by se jednat o hodně povedený port, pracuje totiž na něm studio War Drums Studios, které v minulosti tvořilo mobilní verze her jako je Max Payne či Grand Theft Auto.

V ARK: Survival Evolved musíte přežívat a bojovat s dinosaury, a to většinou jen tím, co si sami vyrobíte. Hra funguje online s ostatními hráči, ale také offline. Mnoho informací zatím k mobilní verzi nemáme, takže chybí i datum vydání.

Těšíte se na mobilní verzi ARK: Survival Evolved?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)