TOPlist

Brýle Oculus Rift již o víkendu v Alze – okuste jedinečnou virtuální realitu

oculusrift

Po velkém zájmu, kterého se nám dostalo v Alze na jaře s Google Glass, jsme se rozhodli opět zavítat do holešovického Showroomu. Tentokrát jsme však chytré brýle vyměnili za brýle, ve kterých se skrývá dechberoucí virtuální realita. Ukážeme vám zatím nedostupnou novinku s názvem Oculus Rift. Pocit, který dokáží zprostředkovat je písmenky těžko popsatelný. Zkrátka si představte, že jste na libovolném místě a děláte věci, co právě chcete. Oculus Rift ve spolupráci s kvalitními sluchátky vás tam dokáže přenést.

Oculus Rift DK2 (3)

Možná že po skončení celého divadla ani nebudete vědět kde jste, tak přesvědčivá dokáže virtuální realita být. Každý váš pohyb hlavou znamená pohyb ve virtuálním světě a to se zpožděním tak malým, že jej náš mozek ani nedokáže rozpoznat. Určitě vás usadíme do pohodlného křesla, protože ve stoje by se vám z jízdy na horské dráze mohla zamotat hlava!

Spolu se Světem Androida zavítají do Alzy i ti nejpovolanější z herní společnosti Nvidia, kde již teď přemýšlí, jak virtuální realitu co nejvíce využít během hraní. Přivezou s sebou i skutečně působivé demo, které budete moci vyzkoušet na vlastní kůži. Zkrátka pokud chcete vidět, jak se bude hrát a vnímat za pár let, zaskočte si o víkendu za námi do Alzy. Ať víte, na co se můžete těšit, přečtete si naši recenzi a podívejte se na vtipné video, jak různí lidé reagují na virtuální realitu (nebojte, horrorové hry hrát nebudeme).

Oculus SEXY Rift 2017: The Best and Funniest OR Reactions Ever Compilation

Oculus SEXY Rift 2017: The Best and Funniest OR Reactions Ever Compilation

Proč přijít?

  • Vyzkoušíte si technologii, která zatím není běžně dostupná.
  • Vyslechnete si historii a budoucnost virtuální reality.
  • Pokecáte s lidmi od Nvidie nebo ze Světa Androida.

To zní super, kdy tam budete?

V Alze pro vás budeme takřka celý víkend. Tak se určitě zastavte.

  • 7.11. – V pátek dopoledne to odstartujeme prezentací pro novináře. Široké veřejnosti budeme k dispozici od 13 hodin do 20 hodin.
  • 8.11. – V sobotu na vás čekáme celý den od 9 dopoledne, do 19 hodin v podvečer.
  • 9.11. – V neděli je tomu zrovna tak. Od 9 dopoledne, do 19 hodin večer budeme tam.

Ok, kde vás najdu?

  • Najdete nás v holešovickém Alza Showroomu. Adresa: Jateční 33, 170 00 Praha 7 – Holešovice.

Jo a pokud se vám to náhodou o víkendu nehodí, tak nezoufejte. Oculus Rift dorazí i na pražskou RoadShow o týden později. Konkrétně v sobotu 15. 11. Registrace probíhají.

registrace roadshow

Těšíme se na vás!

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)