Nový design Spotify poodhalen: Ukazuje změny pro neplatící uživatele

spotify novy design 2018

Různé zdroje naznačují nový design Spotify. A to už několik týdnů můžeme sledovat různé náznaky. Aktualizace mobilní aplikace by měla proběhnout v následujících týdnech. Přinést by měla zásadní změny uživatelského rozhraní, a to včetně několika novinek a změn. Například neplatící uživatelé získají přístup k funkcím, které byly dříve k dispozici pouze placeným uživatelům.

Nový design Spotify je už za rohem

Největší změnou pro neplatící uživatele pravděpodobně bude schopnost streamovat si konkrétní písničky u některých playlistů. Nyní je to vytvořené tak, že všechny písničky se v playlistu přehrávají náhodně. Spotify přidalo novou modrou ikonu pro náhodné přehrávání, aby bylo lépe vidět, v jakém režimu přehrávání půjde playlist přehrát.

Další změnou prošla například nabídka hledání, která má barevná okna s různými kategoriemi.  Spodní lišta prošla změnou také. Zmizelo tlačítko procházet, funkce tohoto tlačítka se nově objeví ve vyhledávání. Odstranilo se také tlačítko rádio a naopak přibyl odkaz na Premium, ve kterém po otevření vyzve Spotify k nákupu předplatného.

Spotify také testuje hlasové ovládání. To se ale podle posledních informací ještě v této aktualizované verzi neobjeví. Společnost se po vstupu na burzu chce soustředit na růst předplatitelů, a to chce docílit například tím, že neplatícím uživatelům nabídne lepší služby. Dočkat bychom se v blízké budoucnosti měli také speciálního hardwaru se značkou Spotify.

Spotify: Music and Podcasts
Spotify: Music and Podcasts

Jak se vám líbí nový design Spotify?

Zdroj: theverge.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)