Samsung vydal aplikaci: Představí novinky v Galaxy S9 přímo na vašem telefonu

novinky v galaxy s9 aplikace

Podobně jako tomu bylo u Galaxy Note 8, i po představení Galaxy S9 Samsung vydal na Google Play novou aplikaci, kde si můžete osobně vyzkoušet novinky v Galaxy S9. Může ulehčit výběr vlajkového modelu, pokud plánujete jeho koupi.

Novinky v Galaxy S9 ukáže nová aplikace Samsungu

Samotná aplikace je rozdělena na celkem čtyři části. A to na fotoaparát s obecnými novinkami, příslušenství k Galaxy S9, užitečné aplikace a parametry nových telefonů. Každá sekce obsahuje informace v textové, obrázkové i video formě.

Videa jsou uzpůsobena tak, aby vám ukázaly, jak funkce budou fungovat přímo na telefonu. Vyvolávají pocit, že Galaxy S9 používáte. Samsung doufá, že tímto krokem dokáže najít nové majitele. Pozor ale na to, že tato aplikace do vašeho telefonu nepřidá funkce z Galaxy S9. Sice je to poměrně jasné, ale u minulé aplikace pro Note 8 můžeme vidět poměrně velké množství negativních hodnocení právě na to, že instalace nepřidala do telefonů nové funkce.

Experience app for Galaxy S9/S9+
Experience app for Galaxy S9/S9+

Vyhrajte Galaxy S9+

Aplikaci výše můžete využít i k inspiraci v naší soutěži o celkem 3 modely Samsung Galaxy S9+ a další ceny Samsung, jako jsou třeba powerbanky či microSD karty. Informace k soutěži naleznete na hlavní stránce webu.

Která nová funkce se vám nejvíce na Galaxy S9 líbí?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)