Je libo „Trello“ od Microsoftu? Aplikace Planner je dostupná pro Android

planner

Minulé léto spusil Microsoft službu Planner, která je součástí balíčku Office 365. Zaměřena je na produktivitu ve firmách a školách. Minulý týden se objevila tato služba na iOS, nyní se dostává i na Android díky aplikaci.

Microsoft Planner v mnohém připomíná Trello

V první řadě jde o správu týmových úkolů, kde jde velmi rychle sledovat několik projektů. Nechybí také přiřazení priorit, sdílení souborů a možnost komunikace se zbytkem týmu. Jedná se o takovou kombinaci dvou služeb – Trella a Basecampu.

Microsoft Planner Overview

Microsoft Planner Overview

Po designové stránce vychází z ostatních Office 365 aplikací, což je rozhodně plus. Díky přidání dvou hlavních mobilních systémů, by se tato  služba od Microsoftu mohla stát mnohem oblíbenější.

Bohužel pro jednotlivce ale není určená, pokud máte osobní Office 365 účet, tak vám stejně nepůjde z Google Play instalovat. Dostupná je pouze pro školní a firemní účty. Jde nicméně instalovat například přes APKMirror. Aplikace pak funguje normálně.

Microsoft Planner
Microsoft Planner

Používáte nějakou aplikaci k týmové správě úkolů?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)