Oblíbený Microsoft Launcher obdržel velkou aktualizaci

microsoft launcher

Microsoft se v posledních týdnech a měsících snaží dohnat „vlak systému Android“, který jím ujel při vydání mobilních Windows. Těžko bychom hledali společnost, která chrlí do svých aplikací tolik novinek. Naposledy přišla velká aktualizace pro Microsoft Launcher. Tohle jsou novinky.

Microsoft Launcher přináší ve verzi 4.3 mnoho novinek

Pokud jste používali již předtím Microsoft Launcher, tak si po aktualizaci můžete všimnout několika novinek. A to například možnost vytvořit si virtuální mřížku s až 12 sloupci a řádky, na které se umísťují ikony aplikací nebo třeba widgety.

microsoft launcher telefon

Dále se také změnilo uživatelské rozhraní. Například na uvítací obrazovce půjde importovat rozvržení, které máte v jiném launcheru jako je třeba Nova, případně existuje také možnost importovat si dříve uloženou zálohu, takže po přeinstalování nemusíte vše znovu nastavovat.

Dále se předělal font, který se používá u názvů aplikací a složek. A když jsme u těch složek, tak jejich vzhled byl také upraven. Spodní dok nyní podporuje až vložení pěti aplikací, případně se do něj dá umístit také vyhledávací lišta. V neposlední řadě se dostalo i na úpravu nastavení a opravu chyb. Launcher od Microsoftu můžete stahovat zdarma z Google Play.

Microsoft Launcher
Microsoft Launcher

Používáte Microsoft Launcher? Jak se vám novinky líbí?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)