Pařba na víkend – tipy na Android hry 262: kloni, hrdinové a další…

kloni

Dnes je tu další Pařba na víkend – tipy na Android hry 262. a s ní kloni v novátorském pojetí. Dále klasická zombie vyvražďovačka ve scifi kabátku. Nebo pro fajnšmekry solidní hack & slash RPG případně i pro milovníky komiksu barevný superhrdinský endless run. Je to opět nálož pečlivě vysoustružených her, tak pojďme na ně! 

Clone Armies: kloni na restart…

Je opravdu novátorskou hrou, ujmete se role jednoho vojáka – klona, se kterým musíte zničit na dané mapě klonovací mašinu vašeho nepřítele.

Nic zvláštního říkáte si a co když vaše předešlé neúspěšné pokusy ožijí jako kloni a půjdou s vámi bok po boku do válečné vřavy? A právě to v této hře najdete, kdy kloni, tedy vaše neúspěšné pokusy ožijí a budou dělat přesně to, co jste dělali vy minule, vy si mezitím v klidu vytvoříte další klon a tak stále dokola. Koncept je to neuvěřitelně chytlavý a vězte, že nic podobného jste do teď nehráli. Age of War je jen slabý odvar, Clone Armies tento koncept posouvají ještě o kus dále. Studio Elecube tedy přináší hru zdarma, kterou jen tak nevypnete.

Clone Armies: Battle Game
Clone Armies: Battle Game

StarHunter

Je klasikou mezi klasikami. Máte vesmírného hrdinu a svojí loď, ze které čistíte planety od zombie nákazy. Avšak v kompletním scifi kabátku

Scifi hrdina, příběh, soundtrack, prostředí a pixelart, dejte to dohromady a vznikne StarHunter. Studio Jay-z tak nevytvořili nic převratného ale také nic nezábavného, za nulovou cenu na pár chvil spolehlivě zabaví.

Star Hunter
Star Hunter

EvilBane: Rise of Ravens

Je graficky nadupané hack & slash RPG, které si neklade žádný jiný cíl, než vám souvisle odvyprávět příběh a dopřát hodně nepřátel, které můžete s chutí kosti po stovkách.

Jako v každém kvalitním RPG, tak i tady najdete: raidydungeonyarényguildy a samozřejmě možnost úprav vaší postavy, stejně tak i nádech Asie v podobě prostředí či obličejů postav. Po grafické stránce je hra náročná a proto sami autoři z Netmarble Games uvádějí minimální požadavky pro alespoň „nějaký“ zážitek ze hry: nejméně dvoujádrový procesor 1.2 GHz 1 GB RAM. To vše za nula peněz.

EvilBane: ReBoot
EvilBane: ReBoot

Pixel SuperHeroes

Na závěr tu máme něco pro milovníky komiksů či endless runů. Hra Pixel SuperHeroes totiž tyto dva světy spojuje a přivádí je do zajímavého konceptu 2D skákačky a 3D prostředí.

Vašim úkolem bude jako vždy s vybraným hrdinou bojovat proti zlu a napříč levely zachraňovat rukojmí. Samotný herní zážitek si užijete i v bez připojení k internetu – hra totiž podporuje i offline mód. Ve hře můžete zkoušet nejrůznější challenge, případně používat PowerUpy, abyste se dostali co nejdále. LYTO MOBI tak přivádí chytlavou skákačku za nula nula peněz, kde Kapitána Ameriku vystřídal epický Macho Libre!

Pixel Super Heroes
Pixel Super Heroes

Video Pařba na víkend 262

Pařba na víkend – tipy na Android hry 262

Pařba na víkend - tipy na Android hry 262

Pařba na víkend (Android hry)

[gravityform id=“58″ title=“true“ description=“true“]

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí

Děkujeme za váš feedback!

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)