Google Camera z Pixelů už funguje i na jiných telefonech

aplikace google camera

Telefony Google Pixel patří k nejlepším fotomobilům na trhu. Z velké části to je díky komplexním algoritmům a softwaru Googlu. Nová verze aplikace Google Camera byla ale dostupná pouze pro Pixely. To se nyní mění díky šikovnému vývojářovi.

Aplikaci Google Camera můžete stahovat na vlajkové modely

Ukrajinský vývojář, který je známý pod přezdívkou B-S-G, zveřejnil upravenou verzi Google Camera, která funguje na všech telefonech, které mají procesory Snapdragon 820, 821 a 835. Otestována byla například na LG G6, OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5 nebo US verzi Galaxy S8. Uživatelé na fóru také hlásí, že jde vidět zlepšení oproti výchozí aplikaci fotoaparátu.

Lidé z XDA se také podívali na samotný kód, aby se ujistili, že neobsahuje nějaký vir, nebo něco nebezpečného. Nic podezřelého ale nenašli, takže ji můžete bez obav instalovat. Nicméně stále je se musí brát v potaz to, že je vytvořena a optimalizována pro Pixel telefony, na ostatní telefony je pouze upraveno to, aby se dala spouštět.

Kvůli tomu není stabilita aplikace na tak dobré úrovni, jako je u výchozích aplikací fotoaparátu zvykem. Je to daň za lepší kvalitu fotografií a například podporu HDR+. Upravenou aplikaci můžete stahovat z AndroidFileHost.

Vyzkoušíte aplikaci Google Camera?

Zdroj: theverge.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)