Galaxy S9 se představí přesně za měsíc. Samsung láká hlavně na fotoaparát

galaxy s9 predstaveni pozvanka

Spekulovalo se o tom již delší dobu, dnes to máme potvrzené oficiálně. Samsung rozeslal novinářům pozvánku na 25. února. V tento den se představí Samsung Galaxy S9, i když se tento vlajkový model výslovně nezmiňuje, tak velké číslo 9 jasně prozrazuje, o čem konference bude. 

Samsung Galaxy S9 bude mít novou technologii fotoaparátu

Slogan Galaxy S9 se nese v duchu fotoaparátu, který bude značně předělán. Z různých úniků a spekulací už máme i dnes jasnou představu, co by to mělo být. Jednak má jít o podporu super zpomaleného videa, a to až v 480 FPS při rozlišení FullHD. Pokud se tedy na nový čip ISOCELL dostane, tak by se mělo značně vylepšit i zaostření. Další novinkou má být světelnost f/1,5 a f/2,4, kterou si bude telefon volit podle podmínek.

fotocip samsung

Vylepšený fotoaparát ale nemá být jedinou novinkou, dále by se v nových vlajkových modelech měly objevit stereo reproduktory. Očekávat se samozřejmé dá také to, že v následujících týdnech uvidíme velké množství úniků, jak už se to pravidelně stává u každého chystaného vlajkového modelu. Celá akce se také bude streamovat na internet, takže každý bude moct sledovat novinky. Začíná se 25. února v 18:00. 

Těšíte se na Samsung Galaxy S9? 

Zdroj: TZ 

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)