TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 261: Assassin’s Creed Identity a další…

Assassin's Creed Identity

Ruku v ruce s pátkem přichází i další Pařba na víkend – tipy na Android hry 261. Tam vám hned na začátku neservíruje Assassin’s Creed Identity, tedy originálního „tříáčkového“ assassína, posléze si můžete prověřit vaše reflexy v barevné variaci na CS:GO či zabřednout do neokoukané strategie na buněčné úrovni. Na závěr na vás čeká pokračování jedné z nejkvalitnějších parkourových her na mobily vůbec. Neotálejme a pojďme na to!

Assassin’s Creed Identity: Buďte assassin i na vašem mobilu!

Po dlouhém čekání jsme se dočkali a Ubisoft nám na naše mobily nadělil kvalitní a důstojný díl do série Assassin´s CreedAssassin’s Creed Identity je akční RPG, kde se vzpomínkách vracíme zpět do italské renesance.

Jelikož je hra RPG, tak nám na začátku umožní vybrat třídu i obličej postavy. Následně se nám zobrazí pestrá plejáda misí, nejrůznějších kontraktů a možných vylepšení vašeho assassína. Hra si opravdu nehraje na žádné „béčko“ a je opravdu technicky i graficky dokonalá, stejně jako každý nový díl na hlavní herní platformy. Ubisoft nám tak stále ukazuje, že má čím překvapit a že i naše mobily, díky novince Assassin’s Creed Identity nezůstanou chladné (a to do slova). Zhruba 160 Kč dáte a kvalitního assassína dostanete.

Assassin's Creed Identity
Assassin's Creed Identity

Flats

Je velmi, ale opravu velmi barvitá single/multiplayerové střílečka, která prověří váš um vojáka na mobilních zařízeních.

Samotnou hru můžete pojmout i jako testovací aplikaci nejen pro vaší Android TV ale i Google Cardboard a to už je velmi příjemný dárek a možná i motivace si samotné brýle za pár kaček pořídit. Patrná je i inspirace hrou SUPERHOT či CS:GO proto není od věci vytvořit invite match a ověřit si, kdo že to dává nejvíc headshotů? To vše navíc za nulovou cenovku.

Tentacle Wars

Se již v Pařbě na víkend objevila, řekli jsme si ale, že hra tohoto typu by stále za připomenutí, a možní i ukázku pro ty co ji ještě neviděli. Nazvěme to tedy – opakovačkou.

Ve svém jádru je hra kampaňovou strategickou hrou, kde dokončujete levely tím, že porážíte své červené nepřátelské buňky vhodným propojováním ostatních „neutrálních“ buněk – pro lepší představu doporučujeme zhlédnout video Pařbu. Čeká na vás 80 misí, soundtrack a hlavně model easy into – hard to put down. kde i už v třetím levelu zjistíte, že se asi musí přemýšlet. Proto mějte slitování nad mým výkonem ve video Pařbě, kde je jasně vidět, že kecání a logické přemýšlení nejde v jeden okamžik moc dohromady. Každopádně hra je zdarma a FDG Entertainment ukazuje, že originální nápady na hry, tady budou vždy.

Tentacle Wars ™
Tentacle Wars ™

Vector 2

Je pokračováním úspěšného prvního dílu, který jako jeden z mála, dokázal kvalitně, ale i vyzývavě převést simulaci parkouru na mobilní platformy.

V druhém dílu se tentokráte opustíme urbanistické prostředí a statické překážky a naopak zavítáme do scifi/cyberpunk prostředí, kde přibylo spousty nových překážek, ale také nové vybavení, které můžete svému hrdinu dopřát a které vám následně pomůže během hraní. Hra je od studia NEKKI opět zdarma, ale je špatně optimalizovaná, tudíž vám nepojede úplně hladce i na to výkonném stroji, je ale dobré mít ji v hledáčku a doufat v lepší zítřky, lepší update.

Vector 2
Vector 2

Video Pařba na víkend 261

Pařba na víkend – tipy na Android hry 261

Pařba na víkend - tipy na Android hry 261

Pařba na víkend (Android hry)

[gravityform id=“58″ title=“true“ description=“true“]

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět jestli chcete i nadále „opakovačky“ v podobě kvalitních her které už v Pařbě byly, ale stojí za to je připomenout

a také na kvalitu videa, jestli jste spokojeni z Full HD a 60 FPS

Děkujeme za váš feedback!

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)