Aplikace Skype projde velkou změnou. Co se chystá za novinky?

Aplikace Skype

Aplikace Skype pro Android je docela dobře navržená. Má hromadu funkcí, což ale přináší mínus v tom, že někteří uživatelé si stěžují na to, že je pomalá nebo vůbec nefunguje. Microsoft si je toho vědom a rozhodl se ji razantně předělat.

Aplikace Skype dostane úplně nový design

Nová aplikace Skype dostane zcela novou podobu, a to od ikon až po samotné rozhraní. Například ikonky na liště budou vypadat stejně jako ve Windows 10 verzi. Ohledně funkcí je plusem to, že většina z nich zůstává a přidává se několik novinek, některé vítáme více, jiné zase ne. Mezi ty méně oblíbené novinky bude pravděpodobně patřit i integrace vyhledávače Bing.

skype android preview

Ten se integruje přímo do rozhraní chatu, díky čemuž se dá rychle vyhledat požadovaný dotaz. Škoda je, že Bing stále nefunguje tak dobře v České republice a nedosahuje stejných kvalit jako konkurenční vyhledávače. Další novinkou je pak integrace služby Giphy, která nabídne podobně jako u jiných chatovacích messengerů rychlý přístup k velké databázi GIF obrázků.

Přidána také byla možnost reagovat na jednotlivé příspěvky, což se hodí hlavně ve skupinových chatech. Na další novinky si budeme muset počkat, stejně jako na datum vydání, které bohužel nebude někdy v následujících týdnech.

Skype
Skype

Máte problémy se Skypem na Androidu?

Zdroj: mspoweruser.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)