TOPlist

Aplikace GetTube: Stahujte YouTube videa v moderním kabátku

GetTube-1

YouTube se stal nejsledovanější platformou internetových videí. Jeho působení je především v online sféře, ale často bychom si chtěli videa užít i bez internetu. Jak na to? Ukážeme si aplikaci GetTube, která umožní stahovat videa z YouTube snadno a rychle.

GetTube: Stahujte YouTube videa snadno a rychle

Začněme asi největší zvláštností této aplikace – v Google Play ji nenajdeme. Sídlí totiž prozatím pouze ve známém fóru XDA Developers, kde je dána na pospas uživatelům pro testování. Je k dispozici zdarma a přístupná všem. Stahovat ji můžete přímo z oficiálního vlákna.

Přehrávání i stahování v jednom

Po spuštění aplikace nás vítají dvě hlavní záložky – Downloads a YouTube. Ta první nás informuje o stažených videích či probíhajícím stahování. V té druhé je skryt YouTube prohlížeč videí. GetTube dokonce používá skutečně YouTube prohlížeč, takže je prostředí všem velmi dobře známo. A to je vlastně výhodou – uživatel může pro prohlížení YouTube videí používat jen jednu aplikaci a nemusí se učit nic nového.

Stahování je extrémně jednoduché. Stačí spustit video, které chcete do paměti telefonu stáhnout, a vybrat červenou ikonu pro stažení v pravém spodním rohu. Aplikace nám nabídne spoustu formátů a rozlišení, ve kterém můžeme video stáhnout. Nejvíce bude u uživatelů nejspíše rozhodovat rozlišení a celková velikost staženého videa. GetTube umožní stáhnout rovněž samostatné audio stopy. Po výběru formátu se spustí stahování, které se přesune na pozadí do notifikační lišty. Kontrolovat jej ale můžeme i ze zmiňované záložky Downloads.

Nastavení aplikace jen pro zvědavce

GetTube sází hlavně na svou jednoduchost. Funguje tedy ihned po spuštění bez jakéhokoliv nastavování. Přesto část s nastavením má – uživatelé zde mohou volit například složku, do které se budou videa stahovat, počet souběžných stahování či výběr dalších formátů. Zkrátka nic, bez čeho by se běžný uživatel neobešel.

Aplikace používáte na vlastní zodpovědnost

Aplikace GetTube porušuje licenční podmínky služby YouTube, a proto ji používáte na vlastní uvážení a zodpovědnost.

Zaujala vás jednoduchá aplikace GetTube? Nebo používáte jiné osvědčené aplikace pro stahování videí?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)