Angry Birds Epic – nová hra od Rovia a první dva trailery

angry birds epic

Studio Rovio nedávno oznámilo novou hru Angry Birds Epic a tak dále rozšiřuje herní portfolio s naštvanými ptáky. Po klasických Angry Birds a jejich dalších tematických variantách, jako jsou Star Wars, Star Wars 2, Rio, Space a Season, začalo Rovio naštvané ptáky vypouštět i do jiných herních žánrů a tak jsme mohli vidět naprosto perfektní stavební hru Bad Piggies nebo průměrnou závodní hru Angry Brids Go!.

Tentokrát si přijdou na své fanoušci RPG žánru a také ti, kteří se právě díky značce Angry Birds k tomuto žánru nově dostanou. Konkrétněji by se mělo jednat o tahovou RPG strategii, ve které budeme bojovat se zlými prasátky a postupně zvyšovat úroveň našich naštvaných ptáků. Hra by měla také nabídnout systém vytváření a sbírání vybavení.

The next epic Angry Birds game…

The next epic Angry Birds game...

angry birds epic - rpg

Vypadá to, že dny, kdy jsme vystřelovali létající ptáky na zabarikádovaná prasátka, jsou pomalu pryč. Dále se můžeme pravděpodobně těšit na zábavný a propracovaný příběh. Podívejte se na dva trailery, z nichž jeden ukazuje dokonce záběry ze hry. Zatím to vypadá, že Angry Birds Epic budou na Google Play zdarma s in-app nákupy, což může spoustu hráčů odradit jen při přečtení. Nechme se ale překvapit.

Angry Birds Epic – Official Gameplay Trailer

Angry Birds Epic - Official Gameplay Trailer

 

Zdroj: DroidGamers.com

David Zmuda
O Autorovi - David Zmuda

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)