Android 8 Oreo na Galaxy S8 a S8+ vyjde až v příštím roce

android oreo samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8 v těchto dnech obdržel již čtvrtou beta verzi Android 8 Oreo. Aktualizace opravuje několik chyb a přináší novou bezpečnostní aktualizaci Androidu za měsíc prosinec. Tyto novinky nejsou moc překvapivé, každopádně společně s vydáním této betaverze se objevila zajímavá informace ohledně oficiálního vydání stabilní verze Oreo.

Android Oreo na Galaxy S8 vychází na konci ledna

Přesné datum není známé, nicméně zástupce britského Samsungu prozradil jednomu uživatelovi Beta verze to, že když půjde testování bez problémů, tak stabilní verze vychází na konci ledna. Pokud se objeví v následujících dnech objeví závažnější chyba, tak se má Oreo na Galaxy S8 a S8+ odložit na únor 2018.

oreo na galaxy s8 samsung android

A není zrovna malá šance, že by se něco mohlo rozbít, už jedna z minulých testovacích verzí Oreo na Galaxy S8 zhoršila razantně kvalitu signálu. Oprava přišla rychle, každopádně přesně takových chyb se chce Samsung vyvarovat, proto Oreo testuje poměrně dlouho oproti jiné konkurenci. Následně po Galaxy S8 by se měli dočkat také majitelé Galaxy Note 8. U dalších modelů jsou zatím informace o aktualizaci na Oreo minimální.

[aps_product_sz id=“431109″]

[aps_product_sz id=“431503″]

Měl by podle vás Samsung s aktualizacemi zrychlit, nebo vám nevadí vydání Oreo na Galaxy S8 na přelomu ledna a února?

Zdroj: androidheadlines.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)