TOPlist

Aktualizace Prisma se blíží, povedené filtry bude možné aplikovat i na video

aktualizace prisma

Aplikace Prisma se prohnala světem a oslovila miliony uživatelů. Aplikaci jsme vám představili v samostatném článku, nyní se na svět dostávají informace o velmi zajímavé novince – blížící se aktualizace Prisma nabídne podporu pro videa.

Aktualizace Prisma: U obrázků to nekončí, upravovat budeme i videa

Aplikace na úpravu fotografií zaujala uživatele hlavně svou jednoduchostí a povedenými filtry, které lze na fotografie aplikovat. Díky umělé inteligenci dokáže aplikace (či její servery) analyzovat fotografii a správně aplikovat vybraný filtr. Ačkoliv dává aplikace jen opravdu minimální možnost úpravy, výsledky jsou mnohdy výborné. Autoři aplikace ovšem chystají další velkou novinku – aktualizace Prisma přinese podporu videa.

Zatím bohužel víme jen to, že se aktualizace dočkáme v příštích týdnech, přesné datum neznáme. Dobrou zprávou ale zůstává, že se jedná o oficiální informaci samotné společnosti. Podle slov autorů je již technologie připravena a čeká se jen na implementaci do serverů, které se o zpracování filtrů starají. Trochu se jen obáváme, jak dlouho bude proces aplikace filtru na video trvat, když i nyní si na běžnou fotografii počkáme desítky sekund. No, nechme se překvapit.

Aplikace Prisma-1

Aplikace Prisma – videopohled

Aplikace Prisma - videopohled

Video v aplikaci

Těšíte se, až bude Prisma podporovat videa?

zdroj: phandroid.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)