Pařba na víkend – tipy na Android hry 274: království, Mars a další…

království

Pařba na víkend – tipy na Android hry 274 se opět po týdnu hlásí o slovo. Dneska vám přinese království a všechny jeho snáze i nesnáze. Pak v této tématice budeme pokračovat, ale už klasicky – strategicky. Pak budeme muset přežít na ostrově a na závěr si oddechneme na Marsu. Opona se zvedá, jdeme na to!

Reigns: zkuste království zachovat linii rodu…

Je něco co jste doposud ještě nehráli. Jsme si vědomi toho, že užíváme velmi často superlativy. Není se však čemu divit, protože proud originálních her je obrovský a Reigns a království je právě jedna z nich.

Ve hře tedy budete vládnout a vytvářet tak linii rodu. Pokud s prvním panovníkem umřete, budete hrát za jeho nástupce. Hra může lehce připomenout dračí doupě, jelikož pracuje na systému voleb a vaší představivosti. To vše v minimalistickém a funkčním zpracování a s chutí vydržet panovat déle a déle. Pokud si s dnešní Pařby už nevyberete – zkuste alespoň tohle, protože z videa to možná tak vypadat nebude, ale na vlastní kůži je to naprosto bomba nápad. Známy publisher DevolverDigital tak nabízí návrat do středověku za 90 KČ.

Lords Mobile

Vás také posadí do role vladaře ale v tom klasickém strategickém formátu, na který jsme za posledních pár let z Obchodu Play zvyklí.

Možná, že tomuhle žánru moc neholdujete a veškeré Clash of Clans a podobné hry považujete za spam, či dojnou krávu na peníze. Pravda to je, ale tahle hra by vás mohla uhranout, protože se od her stejného žánru zásadně neliší, ale je jednoduše zábavná. Krom správy vašeho hradu budete mít na starost i vojsko a jednotlivé hrdiny v rámci ingame RPG systému, takže nouze o zábavu nebude. Chvíli vám možná potrvá se v lehce přebarveném a tlačítky obloženém rozhraní zorientovat, ale pak už hru nebudete chtít vypnout. IGG.COM tak zdarma přináší zajetou zábavu, která prostě zabaví.

Lords Mobile Godzilla Kong War
Lords Mobile Godzilla Kong War

Tinker Island

Je netradičně pojetí survival žánru jako takového.

Namísto přímého ovládání hrdinů, budete jejich pohyb a postupy přežití řídit pomocí kartiček, na kterých jsou jednotliví přeživší vyobrazeni. Někdo tak může vyrábět lano, druhý zase může prozkoumat pláž a třetí mezitím postaví sud na chytání dešťové vody. Ze začátku matoucí rozhraní hry se posléze překlene v dokonalý strategický survival zážitek. Kostrou hry je pak logbook, ve kterém se odehrává příběh na základě vašich činů pří přežívání na ostrově. Ten tomu až dodá ten správný šmrnc, po kterém budete chtít hrát dál a dál. Hutná atmosféra a děj – převtělena do této minimalistické a funkční hry je krásným výrůstkem od studia Kongregate zdarma.

Tinker Island - Survival Story
Tinker Island - Survival Story

Mars: Mars

Dalo by se říci double Mars je 2D a graficky vymazlená plošinovka.

Vašim úkolem se bude dostávat vždy bezpečným dopadem z jedné plošiny na druhou. Prudké přistání i dopad mimo plošiny znamená BOOM! Váš jetpack navíc bude omezovat i palivo, proto je cit pro manipulaci v této hře alphou omegou. Na plošinu pak přistávají i další postavičky, se kterými se změní i prostředí samotného Marsu což trochu rozráží samotný stereotyp hry. Zkuste být Marťanem Mattem Damonem sami od studia Pomel Games zdarma.

Mars: Mars
Mars: Mars

Video Pařba na víkend 274

Pařba na víkend – tipy na Android hry 274

Pařba na víkend - tipy na Android hry 274

Pařba na víkend (Android hry)

[gravityform id=“58″ title=“true“ description=“true“]

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí, případně přihoďte i nějaký zajímavý tip na hru.

 

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)