TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #54

Tipy z Číny

Po týdnu vám přinášíme další nadílku tipů na zboží z čínských obchodů. V již 54. díle si ukážeme šikovná zařízení pro vaši televizi, šikovný nabíjecí kablík nebo ochlazení pro blížící se vedra.

1) MiniPC s Remix OS

Android pro počítače, neboli Remix OS, jsme si představovali již několikrát. Tento systém lze nyní zakoupit s miniPC, které připojíte k televizi a můžete jej využívat jako domácí multimediální centrum. Tento počítač nabídne 4jádrový procesor Amlogic S905, 1GB RAM paměť a 8GB vnitřní úložiště, které lze doplnit paměťovou kartu. Nechybí ani konektory pro USB, HDMI, AV výstup, SPDIF či RJ45.

Vlastnosti:

  • 4jádrový procesor Amlogic S905, 1 GB RAM paměti, 8GB vnitřní úložiště
  • systém OS Remix 2.0 postavený na Androidu 5.1
  • podpora HDMI, USB, RJ45, AV, SPDIF
zboží - remix os PC

Cena: 1416 Kč (DealExtreme)

– zaslal Zdeněk Měchura (celkově 1 tip)

2) Větráček do MicroUSB konektoru

Extrémně teplé počasí se blíží a pravidelně testuje naši odolnost. Vybavte se na něj již nyní díky miniaturnímu větráčku, který můžete kdykoliv a kdekoliv zapojit do vašeho mobilního telefonu skrze MicroUSB konektor. Díky skladné konstrukci a extrémně nízké ceně se tento doplněk může stát vaším každodenním společníkem.

Vlastnosti:

  • větráček do MicroUSB
  • možnost rozložení
zboží - větráček do MicroUSB

Cena: 29 Kč (Aliexpress)

– zaslal Marek Záhorský (celkově 1 tip)

3) Kožený přívěsek s MicroUSB kabelem

Vzhledem k tomu, že mobilní telefon občas potřebujeme nabít i několikrát denně a často přenášet data třeba do počítače i mimo domov, hodí se s sebou nosit MicroUSB kablík. Co to vyřešit stylově? Díky tomuto koženému přívěsku získáte stylový přívěsek třeba na batoh, ve kterém se ukrývá krátký nabíjecí a datový MicroUSB kablík.

Vlastnosti:

  • kožený přívěsek
  • hnědá a černá barva
  • datový i napájecí kabel (max 3 A)
kožený přívěsek MicroUSB

Cena: 157 Kč (Aliexpress)

– zaslal Lukáš Látal (celkově 3 tipy)

4) Šikovná nabíječka na Playstation gamepady

Mezi našimi čtenáři je jistě spousta konzolových hráčů, ale rovněž uživatelů, kteří gamepady z konzole PlayStation používají i pro hraní na mobilním telefonu. Tip na další zboží vám usnadní jejich nabíjení – šikovná nabíjecí kolébka pro dva gamepady z PlayStationu.

Vlastnosti:

  • držák a nabíječka na dva gamepady Sony PlayStation 4
  • výstup: DC 5 V, 500-1000 mA
  • doba nabíjení 2-4 hodiny
zbozi - gamepad

Cena: 130 Kč (Aliexpress)

– zaslal Lukáš Látal (celkově 3 tipy)

5) Levný Chromecast do televize

Možnost streamování obrazu do televize je jistě vítanou funkcí. Pokud nepodporuje vaše televize Miracast, můžete si pořídit tuto jednoduchou krabičku do HDMI, která to zvládne. Díky tomu hravě přenesete obraz nejen z mobilního telefonu, ale třeba i z PC s Windows 8 a novějším.

Vlastnosti:

  • bezdrátový přenos obrazu přes Miracast či DLNA
  • podpora Windows, Android, iOS
  • zapojení do HDMI, napájení z USB
zboží - Miracast

Cena: 334 Kč (Aliexpress)

– zaslal Lukáš Látal (celkově 3 tipy)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z čínských obchodů. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 55. díle seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů na čínské zboží vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)