5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #134: Google Home Mini a další

tipy z ciny google home

Vánoce už jsou skoro na obzoru a pokud již máte všechny dárky nakoupené, pojďte si udělat povánoční radost. Startuje 134. díl našeho seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů, kde pro vás máme Google Home Mini, levný bezdrátový spínač, šikovný USB-C kabel a další.

1) Levný Google Home Mini

První tip z dnešního dílu bude trochu netradiční a zároveň poruší pravidlo, protože není tak úplně z Číny. Čtenáři nám to ale jistě odpustí, protože se jedná o skvělou nabídku, kterou jsme několikrát využili také v naší redakci. Chytré zařízení Google Home Mini zná nejspíše každý, jeho cena v německém obchodě Conrad klesla na částku v přepočtu 870 Kč, což je skvělé. Obchod sice nezasílá do České republiky, k tomuto účelu lze ale využít služby pro zasílání (například mailboxde.cz). Celý proces je rychlý a od odeslání balíčku z německého obchodu je u vás zařízení zpravidla do 3 dnů. Nabídka je limitovaná, a tak pokud jste o Google Home Mini přemýšleli, nyní je ta správná chvíle. google home mini asistent google

Cena: 869 + cca 140 Kč poštovné (Condrad.de)

2) Levná QC 3.0 nabíječka do auta

Rychlonabíjení se rozmáhá a téměř všechny výkonnější smartphony jsou nějakou technologií vybaveny. Tou nejrozšířenější je v současné době Qualcomm Quick Charge 3.0, kterou rozšiřují hlavně telefony s čipy Snapdragon. Proč ale nabíjet nejrychlejším způsobem pouze doma? Dnes pro vás máme tip na levnou QC 3.0 nabíječku do auta, která disponuje dokonce 4 USB výstupy.

QC3.0 5V/3.5A Quick Charge – vlastnosti

  • podpora Qualcomm Quick Charge 3.0
  • 4 USB výstupy
  • QC 3.0 výstup (5 V/3,5 A, 9 V/1,8 A, 12 V/1,7 A)
QC 3.0 nabijecka-cinske eshopy

Cena: 124 Kč (GearBest)

zaslal Zbyněk Trnka (celkem 12 tipů)

3) USB-C kabel pro nabíjení telefonu i iPhonu

Některé notebooky nebo třeba i nabíječky nabízí místo klasického USB-A konektoru již menší verzi USB-C. To samozřejmě obnáší pořídit nový kabel, případně redukci. Třetím tipem dnešního seriálu je proto USB-C kabel, který ale místo běžného USB-C zakončení nabídne trojici možností – USB-C, MicroUSB a Apple Lightning. Díky tomu můžete jeden kabel použít pro přenos dat z různých telefonů s Androidem, ale i iPhonu. Délka kabelu činí 1,2 metru a slibuje i kvalitnější kovové zpracování. Lákavá je ale hlavně jeho nízká cena.

USB-C kabel-nakupy v cine xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 87 Kč (GearBest)

4) Bluetooth přijímač do auta

Často se stane, že náš automobil nemá Bluetooth handsfree a nelze tedy standardně audio systém použít pro přehrávání hudby z telefonu nebo pro volání. Existuje však levné řešení – Bluetooth přijímač. Tento kousek se pochlubí kompaktními rozměry, mikrofonem pro volání i klipem, který může posloužit například při sportu. To pro případy, kdy byste chtěli ze svých drátových sluchátek na sport udělat bezdrátová. Výrobce se sice nezmiňuje o výdrži na jedno nabití, vzhledem k lákavé ceně a rozměrům to ale bude jen pár hodin. I tak to ale může na vyzkoušení, zda takové zařízení využijete, bohatě stačit. A v případě zájmu koupit něco kvalitnějšího.

Bluetooth prijimac-cinske nakupy

Cena: 111 Kč (GearBest)

5) Chytrý bezdrátový spínač

Vybudovat chytrou domácnost chce nejen nějaký řídící prvek jako mobilní telefon s vhodnou aplikací nebo Google Home, ale i samozřejmě podporu ostatních zařízení. Ne vždy je možné stávající zařízení nahradit nějakou „chytřejší“ alternativou s podporou dálkového řízení přes smartphone. Pro účely zapnutí a vypnutí ale může posloužit jednoduchý spínač, který se nainstaluje přímo na napájecí kabel. Jednoduše pak mohu řídit jeho napájení skrze svůj mobilní telefon, případně díky podpoře i systémy Google Home nebo Amazon Alexa.

bezdratovy snimac-tipy z ciny

Cena: 130 Kč (GearBest)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 136. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Využijete akci na Google Home Mini?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (16)