3D skenování bude dostupné i na starší Sony Xperia model

3d skenovani sony xperia telefon

3D skenování je jedna z největších softwarových novinek, která se přichystala do nových vlajkových modelů od Sony Xperia XZ1 a XZ1 Compact. Společno ale oznámila, že se novinka objeví i na starším modelu.

3D skenování bude součástí Android Oreo aktualizace

Japonská společnost oznámila na svém Twitter účtu, že 3D skenování se objeví i na jarním vlajkovém modelu Xperia XZ Premium. A to jako součást aktualizace na nový Android 8 Oreo. O nové funkci od Sony už jsme psali při představení modelu XZ1 Compact.

3D Creator – A new world of possibilities on Xperia

3D Creator – A new world of possibilities on Xperia

Skenovat půjdou například obličeje lidí, celé hlavy, ale také různé objekty. Speciální mód pak bude určen pro jídlo. Video od Sony dává velmi dobrý příklad toho, jak bude tato novinka fungovat v praxi.

Dále společnost uvedla, že s Androidem 8 přijde i vylepšení fotoaparátu na Xperia XZ Premium. Vylepšení by mělo zahrnovat autofokus a také prediktivní zachycení pohybu. Ve výsledku by tak měly být ostřejší fotografie.

Co říkáte na funkci 3D skenování? Přijde vám užitečná?

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)