Pařba na víkend – tipy na Android hry 161: Spider-Man, Baldur’s Gate, hry pro více hráčů a logické chuťovky

spidi main

Dobrý den, vítáme vás u další epizody seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry. Dnes vás čeká pokračování populárního Spider-Mana od studia Gameloft, které vás nechá ponořit se do otevřeného 3D světa plného zločinců a nekončící akce ve hře The Amazing Spider-Man 2, poté si vyzkoušíte Skvělou logickou hru, ve které budete postupně získávat útržky mapy nejrůznějšími mini úkoly ve The Voyage. Ve třetí hře si zahrajete ikonickou RPG hru devadesátých let Baldur’s Gate Enhanced Edition, dále strategickou hru Polymer kombinující logiku Rubikovy kostky, posouvacího mechanismu a kreativitu Lega. Na závěr změříte své síly s přáteli v multiplayerové hře pro až 4 hráče na jednom zařízení v Demon Dash.

The Amazing Spider-Man 2

Pokračování populárního Spider-Mana od studia Gameloft, které vás nechá ponořit se do otevřeného 3D světa plného zločinců a nekončící akce. New York je opět ve velkém ohrožení a je pouze na vás abyste zastavili zloduchy, jako jsou Green Goblin, Venom nebo Electro. Hra nabízí povedený bojový systém s velkým množstvím schopností, které se postupně budete učit. Grafika se dočkala oproti prvnímu dílu vylepšení. Postavy ve hře jsou kvalitně namluvené a hra se drží příběhu současného Spider-Mana v kinech. Bohužel jsme si u hry všimli pár neduhů. Na většině zařízení nejede plynule, dlouho jsme si zvykali na ovládání a místy zmatenou kameru. Nicméně hra jako celek se povedla, je lepší než předchozí díl a stáhnout si ji můžete z Google Play za necelých 95 korun.

android hry the amazing spiderman 2

WEfwbqAck4G c33X2KOKkEDVfOAGjdJOXVDNeTiTKXAFA6ZbbpBpf2lLKDyNofWetzg=w300
The Amazing Spider-Man 2
Verze 1.0.0i
Velikost 1,2 G
4.0+
94,43 Kč

The Voyage

Skvělá logická hra, ve které budete postupně získávat útržky mapy, abyste se jako správní piráti dostali k pokladu a odkryly všemožné záhady. Útržky získáváte napříč 100 koly plných 29 druhů mini her. V mini hrách využijete logiku, vnímání, načasování, aritmetiku a mnohem více. Na cestách vás bude provázet odvěký rival Kapitán Bodnar Buckleberad. Na hře nás zaujalo její perfektní zpracování, spousta zábavných mini her a dalších doplňujících úkolů a plně namluvené příběhové scény s chraptivým kapitánem. The Voyage stáhnete na Google Play za pouhých 20 korun.

the voyage mini game

Xw fKOOXvP1yX3mtk N07Iv3 ICuKWTs6QwsIaRJCO2GPqwPqdgdw nd LPMoQ1S890=w300
The Voyage
Verze 1.0.0
Velikost 47 MB
2.2+
19,67 Kč

Baldur’s Gate Enhanced Edition

Jedna z nejvíce ikonických her devadesátých let konečně dorazila na Android. Jedná se o hru Baldur’s Gate Enhanced Edition, kterou si již několik měsíců užívali hráči na iOS. Nyní si i my můžeme vychutnat toto epické RPG zasazené ve světě Forgotten Realms. Stejně jako v počítačové verzi si i zde vyberete svého hrdinu, navolíte mu povolání a schopnosti, naverbujete partu statečných spolubojovníků a vydáte se likvidovat hordy nepřátel v úžasném příběhu. Mobilní verze je samozřejmě uzpůsobena pro dotekové ovládání a grafika je lehce vylepšena. Baldur’s Gate nabízí neuvěřitelných 60 hodin herního času včetně dvou rozšíření k originální hře. Pokud by vám to nestačilo, můžete si dokoupit další 4 rozšíření přes in-app nákupy. Dále je hra plně v češtině, což ocení většina hráčů. Baldur’s Gate Enhanced Edition seženete na Google Play za zhruba 181 korun, což je poměrně hodně, nicméně tato klasika z roku 1998, kterou jste kdysi instalovali z pěti CD disků, si je zaslouží.

Baldur's Gate Enhanced Edition 2

vAE2iITFU8GCH1 VRFBS jq68wz79HruECeBizoV8VAJm6KQoinLYQPgA7L4M6uXBpHe=w300
Baldur’s Gate Enhanced Edition
Verze Liší se dle zařízení
Velikost Liší se dle zařízení
3.0+
181,78 Kč

Polymer

Polymer je strategická hra, která kombinuje logiku Rubikovy kostky, posouvací mechanismus a kreativitu Lega. Ve hře budeme pomocí posouvání řad a sloupců tvořit tvary, které nám po kliknutí přidělí body. Hrát můžete v několika módech a to základní dvou minutový mód, jednopolymerový mód, bombový mód a poslední nekonečný, ve kterém nejsou žádné body ani pravidla, stačí pouze relaxovat a tvořit. Každé kolo je vygenerováno jinak a tak hra není nikdy stejná. Dopředu vás žene odemykací systém, kdy za určitý nasbíraný počet bodů získáváte nové polymery a módy. Ve hře je také parádní hudební doprovod a to vše seženete na Google Play za dvacet korun.

polymer tap

Polymer
Verze 1.0
Velikost 41 MB
2.3+
19,50 Kč

Demon Dash

Na závěr zde máme zábavnou hru pro více hráčů na jednom zařízení. Ve hře se zhostíte jednoho ze čtyř malých démonů a budete soupeřit s přáteli v mnoha mini hrách. Malému démonu udáváte směr jeho letu správným načasováním a vystřelením. V mini hrách je vždy třeba se dostat do cíle jako první a měnit se bude pouze prostředí, a tak se ocitnete například v pinball kole, kde vám do cíle budou bránit pádla, nebo v obyčejných překážkových dráhách. Hra je velmi jednoduchá na naučení a tak se soubojů může zúčastnit naprosto každý. Demon Dash je na Google Play zdarma, nicméně pro možnost hrát všechna kola je třeba si hru odemknout za 20 korun.

demon dash souboj

Demon Dash
Verze 1.03
Velikost 48 MB
2.0.1+
Zdarma

Odkaz na starší Pařby na víkend (Android hry)

Pařba na víkend – Tipy na Android hry 160

Pařba na víkend – Tipy na Android hry 159

Pařba na víkend – Tipy na Android hry 158
Video

Pařba na víkend – tipy na Android hry 161

Pařba na víkend - tipy na Android hry 161

David Zmuda
O Autorovi - David Zmuda

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (18)