Pařba na víkend – tipy na Android hry 258: koťátka, golf a další…

koťátka

Je pátek, a s ní i Pařba na víkend – tipy na Android hry 258. Dnes to vykopneme s netradičním pojetím „Černého Petra“, kde se objevují vybuchující koťátka. Dále máte možnost okusit velmi pěkně zpracovanou platformovou skákačku. V druhé části Pařby uděláme radost především sportovcům či casual hráčům, ukážeme si materiální golf či zajímavý sport – curling.

Exploding Kittens: Vybuchující koťátka alá „Černý Petr“

Původně nejvíc financovaná hra tohoto typu na crowfundingovém serveru Kickstarter, dnes i unikátní remake skvělé karetní hry na platformu Android.

Dle autorů je hra koncipovaná jako variace na ruskou ruletu a bude se určitě líbit všem, kdož mají rádi vybuchující koťátka, výbuchy, lasery a občas i kozy. Hra má velmi zábavný herní systém, a to taky díky krásné barvité stylizaci od The Oatmeal. Zhruba za 59 Kč se vám dostane velmi vtipná kvalitní karetní hra, kterou si užijete jak s kamarády, tak i s ostatními hráči online.

Exploding Kittens® - Official
Exploding Kittens® - Official

illi

Je čistokrevnou platformou, 2D skákačkou, která klade velký důraz na gravitaci. Proto se ze začátku může stát ovládání trochu těžkopádné (a to do slova), ale časem pochopíte, že delší stisk znamená delší skok.

Se stvořením illi budete skákat a proskakovat portály napříč světy, které vždy přinesou nějaké nové mechanismy a překážky, zároveň také můžete v každém z levelů plnit nejrůznější questy, které okoření samotný koncept 2D skákání. Skákání je omezené na energii, pokud ji vyčerpáte, musíte se kouknout na reklamu, jednorázově zaplatit za neomezenou energii, či počkat. Studio Set Snail vám tak přináší hru zdarma, která Vás zaujme nejen hratelností, ale i stylizací.

illi Free
illi Free

Lonely One: Hole-in-one

Je velmi oku lahodící materiálně laděná oddechovka, ve které budete mít jen a pouze jediný cíl, na první pokus trefovat další a další jamku. A to napříč více jak 200 hřišti.

Máte vždy 3 životy, pokud jamku netrefíte na první pokus, život se odečte. pokud trefíte jamku bez odrazu na první pokus, vyskočí tajuplní a veselí gnómové a přidělí vám jeden život, který jste třeba během hraní ztratili. LoadComplete Studio tak připravilo kvalitní odreagovačku zdarma, která nějak zásadně nenadchne, ale také neurazí.

Lonely One : Hole-in-one
Lonely One : Hole-in-one

Curling 3D

Podle názvu odhadnete, co vás v této hře čeká. Celá hra je dobrá arkádová simulace curlingu jako takového. Máte možnost hrát mód kariéry, jeden na jednoho, či dokonce v curlingové online lize.

Pokud vás tedy někdy napadlo, jak se tato hra hraje a jestli je zábavná, studio Giraffe pro vás připravilo dobrý simulátor zdarma, kde si to vyzkoušet.

Video Pařba na víkend 258

Pařba na víkend – tipy na Android hry 258

Pařba na víkend - tipy na Android hry 258

Pařba na víkend (Android hry)

[gravityform id=“58″ title=“true“ description=“true“]

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)