TOPlist

Manta X7 – telefon bez hardwarových tlačítek s chytrým rámečkem

manta-x7-touch-720×480

Dnešní podoba mobilních telefonů je napříč trhem velmi podobná – velký dotykový displej a hardwarová tlačítka pro ovládání hlasitosti, napájení a u některých modelů i navigační klávesy pod displejem. Čínská společnost Manta ovšem chystá telefon, který světu ukáže, že se obejde i bez hardwarových tlačítek. Místo nich bude telefon disponovat chytrým rámečkem po stranách, který tlačítka pro ovládání hlasitosti a napájení nahradí. Bohužel zatím nejsou k dispozici informace, jak přesně má tento mechanismus fungovat a jaké všechny funkce bude ovládat. Jistá gesta vás ale určitě napadají už nyní.

Prozatím nejsou kromě těchto obrázků známy žádné další detaily a jisté je pouze to, že Manta X7 přijde s čipem od společnosti MediaTek. A kdy se tento zajímavý telefon objeví na trhu? Podle všeho dorazí Manta X7 na čínský trh již ke konci tohoto měsíce. Myslíte si, že podobný koncept může mít úspěch?

zdroj: gizchina.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)