TOPlist

Gionee Elife S7 a S5.1 – čínské žiletky v prvním pohledu (video)

gionee elife s5.1 hlavni

Zpracování čínských telefonů někdy dokáže velmi příjemně překvapit. Část naší redakce na MWC 2015 se zastavila u stánku společnosti Gionee, kde si vyzkoušela 2 velmi tenké a elegantní smartphony. Jedná se o zařízení s označením Gionee Elife S5.1 a Gionee Elife S7.

V prvním video pohledu si můžete prohlédnout telefon Gionee Elife S5.1, jehož tloušťka činí úctyhodných 5,15 milimetrů. Luxusní dojem rovněž vytváří kovový rámeček a skleněná záda, která jsme například mohli vidět i u nově představených modelů společnosti Samsung. Gionee Elife S5.1 dále nabídne 4,8″ Super AMOLED displej, osmijádrový procesor MediaTek MT6592 a 1 GB operační paměti RAM. Tato luxusní „žiletka“ v sobě ukrývá 2050mAh baterii, což je vzhledem k tloušťce zařízení celkem přijatelná hodnota. Co se týče softwarové výbavy, je zde přítomen Android ve verzi 4.4.2 KitKat.

Gionee Elife S5.1 – první pohled

Gionee Elife S5.1 - první pohled

Fotogalerie telefonu Gionee Elife S5.1

V druhém videu si v krátkosti představíme model Gionee Elife S7. Ten na rozdíl od předchozího modelu ukrývá o něco lepší hardwarovou výbavu. Design tohoto modelu je velmi podobný jako u Elife S5.1. Opět si tedy nelze nevšimnout kovových rámečků, skleněných zad a velmi nízké tloušťky – 5,5 mm. Tento model nabídne větší, 5,2″ Full HD displej. Telefon je poháněn osmijádrovým procesorem MediaTek MT6752 a 2 GB operační paměti RAM. Kapacita baterie se v tomto případě zastavila na 2750 mAh. U Gionee Elife S7 vás určitě potěší přítomnost operačního systému Android 5.0 Lollipop.

Gionee Elife S7 – první pohled

Gionee Elife S7 - první pohled

Zdroje: Vlastní, MWC 2015, GSMArena.com.

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)