Google Glass, Tesla, LG G3 a mnoho dalšího bylo k vidění na pražské Android RoadShow

SAMSUNG CSC

Je to za námi. Česká metropole hostila druhou zastávku Android RoadShow 2014. O víkendu jsme zavítali do Konferenčního Centra U Hájků, kam za námi dorazila spousta nadšenců chytrých hraček a nových technologií. Přes zimu jsme intenzivně pracovali, aby čtvrtý ročník Android RoadShow byl ještě lepší než ty předchozí. Doufáme, že se vám akce líbila a teď si ji pojďme trochu zrekapitulovat.

SAMSUNG CSC

10 důvodů, proč přijít na Android RoadShow 2014

  • TOP telefony a příslušenství na jednom místě.
  • Možnost vyzkoušení největšího technologického hitu – Google GLASS.
  • Soutěže o chytré telefony, příslušenství a další úžasné ceny.
  • Spousty zajímavých přednášek a prezentací.
  • Létající droni, robotické koule, chytré sekačky a další.
  • Android Chytré Hodinářství – všechny chytré hodinky pohromadě.
  • Game Hall – zahrajte si hru a vyhrajte hlavní cenu.
  • Miss Android RoadShow – soutěž pro dívky o hodnotné ceny.
  • Poradna Svět Androida – nevíte si s něčím rady? Nevadí, poradíme vám.
  • Android Shop – kupte si trička, polštářky, samolepky…

Android RoadShow v novém

Letos máme spoustu chytrých hraček, které vám chceme ukázat. Proto jsme se rozhodli upustit od stánku Svět Androida, který jste mohli vidět v minulých letech a místo toho vám představit nové, tematicky laděné, stánky, kde si budete moci prohlédnout jednotlivé technologické vychytávky.

program

SmartHome

Na stánku SmartHome najdete vše, čím byste mohli obohatit svou domácnost. Chtěli byste chytrou televizi, ale nemáte v plánu investovat vyšší částky? Pořiďte si Chromecast. Jste fandové do počasí a rádi byste o něm měli větší přehled? Meteostanice NetAtmo je tou pravou volbou.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Některé technologie se cítí lépe venku než vevnitř. To je případ robotických sekaček Robomow, které jste si též mohli prohlédnout.

SAMSUNG CSC

SmartFit

Sportovní nadšenci se mohou na stánku SmartFit potkat s naším nadšeným redaktorem. A kromě něj také s Fitness náramky, jako je Fitbit Flex nebo vyspělejší Samsung Gear Fit. Kromě hardwaru máme na ukázku i sportovní aplikace (Adidas miCoach, Nike+), jež vám pomohou lépe zanalyzovat vaši aktivitu.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Chytré hodinářství

Jak již název napovídá, v chytrém hodinářství máme připraveny nejnovější modely hi-tech hodinek, se kterými se v roce 2014 roztrhl pytel. Pokud máte těžkou hlavu a nevíte, které vám padnou nejlépe, určitě se na podzimní Android RoadShow zastavte.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

LG oficiálně představilo telefon LG G3 pro Českou republiku

Účastníci pražské Android RoadShow měli jedinečnou příležitost vidět jako jedni z prvních v ČR vlajkovou loď LG G3. LG svou novinku na RoadShow pro ČR oficiálně představilo a zároveň si ji jeden šťastlivec (a zároveň premium uživatel) odnesl domů. Kromě samotného představení a přednášky jste si top model mohli osahat na stánku LG.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Brýle Google Glass a elektromobil Tesla Model S na špici programu

Z nabitého programu a spousty produktů je vždy těžké vybrat, co bylo nejlepší. Pokud se však můžeme řídit vaším zájmem přímo na akci, nejvíce ohlasů vzbuzovaly chytré brýle Google Glass a nadupaný elektromobil Tesla Model S. Přestože jsme s sebou měli brýle rovnou dvoje, povyk okolo nich byl obrovský. Jak se vám Google Glass líbily?

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Pro fanoušky automobilů jsme také přichystali jednu bombu. Po Ostravě se Tesla Model S objevila i na pražské RoadShow, z čehož máme velkou radost. Celé to bylo ještě o chloupek lepší, poněvadž tentokrát Tesla nestála nikde venku, ale najela přímo do předsálí Konferenčního Centra U Hájků.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Soutěže o hodnotné ceny od našich partnerů

Kromě super zábavy, nových informací a zážitků si účastníci Android RoadShow mohou odnést i některou z hodnotných cen, kterých byl připraven pořádný kopec. Vyjmenovali byste letošní vlajkové lodě hlavních výrobců? O některé z nich jsme hráli i na RoadShow. Rozdali jsme HTC One M8, referenční zařízení Androidu – Nexus 5 nebo třeba Acer Liquid Z5. Štěstíčku jste mohli jít i naproti, zakoupením premium účtu. V takovém případě jste se mohli stát majiteli LG G3.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Získejte nové vědomosti – RoadShow je nabitá přednáškami

Ať jste začátečník nebo pokročilejší uživatel, určitě si nenechte ujít zajímavé přednášky a prezentace na Android RoadShow. V Praze jich bylo dost po celý den.

SAMSUNG CSC

  • Budoucnost mobilních aplikací.
  • Oficiální představení LG G3 v ČR.
  • Vše, co jste chtěli vědět o Googlu, ale báli jste se to vyhledat..
  • Nvidia novinky pro rok 2014.
  • Interaktivní přednáška s Google Glass.
  • Telefony Acer útočí.
  • Auta budoucnosti – Tesla Model S.

SAMSUNG CSC

Nesmíme zapomenout ani na tradiční panelovou diskuzi, kdy se vy ptáte všech zúčastněných speakrů na otázky, co zajímají vás. Do programu jsme nově zařadili i kraťoučké pětiminutové přednášky na jedno téma. Jak se vám líbily?

SAMSUNG CSC

Android Shop a poradna Svět Androida

Jste fanouškem Svět Androida nebo Android RoadShow? Tak to ukažte! V Android Shopu si můžete zakoupit trička z limitované edice pro Android RoadShow 2014 a také spoustu samolepek či odznáčků. Máme pro vás i super polštářky s Androidí tematikou.

SAMSUNG CSC

Máte problém se svým telefonem a nevíte si rady s jeho řešením? V poradně Svět Androida najdete ty nejlepší z nejlepších redaktorů, kteří se pokusí odpovědět na každou vaši otázku.

poradna_sa

Miss Android RoadShow – nenechávejte svou drahou polovičku doma

Pro slečny a paní je tu naše každoroční soutěž Miss Android RoadShow, ve které se hraje o hodnotné ceny. Tou hlavní je špičkový telefon HTC One M8. Soutěž probíhá až do poslední zastávky Android RoadShow, jež proběhne na podzim. Hlasování pro Prahu bylo spuštěno. Pokud je vaše favoritka z Ostravy, máte posledních 14 dní na to ji podpořit.

SAMSUNG CSC

Jak se zapojit a vyhrát?

  • Přijďte na Android RoadShow 2014.
  • Nechte se vyfotit naším fotografem, čímž se automaticky zařazujete do soutěže.
  • Na webu podpořte svou favoritku.

miss android roadshow

Partnerem Miss Android RoadShow je společnost HTC.

Game Hall – hitech hračky a výhra od Nvidie

Již tradičním stánkem naší Android RoadShow je Game Hall. Tedy místo, kde se setkají všichni „pařani“ a hračičkové. Mohli jste si zalétat s AR Dronem nebo si zajezdit se starší i novější generací Sphero koulí na připravené dráze. Stejně jako loni probíhá po celou Android RoadShow soutěž o nejvyšší skóre v námi vybrané hře. Loni jsme hráli pařbu Dead Trigger 2, letos závodíme ve hře Asphalt 8. A na čem hrajeme? Herní zážitek určitě umocní telefon HTC One M8, jenž nabízí parádní displej, dostatek výkonu a stereo ozvučení.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Partnerem Game Hallu je společnost Nvidia.

Relax Zone pro vás i vaše telefony

Jsme si vědomi, že program je pořádně nabitý, tudíž náročný, a proto jsme pro vás připravili Relax Zone. Můžete se usadit na pohodlných gaučích a odpočinout si. Zatímco vy dobíjíte energii, váš telefon, unavený focením všech zajímavých vychytávek, můžete nechat v uzamykatelném nabíjecím stojanu a vrátit se, až bude plný šťávy.

SAMSUNG CSC

Stánky našich partnerů

Stánky našich skvělých partnerů patří k velkým lákadlům Android RoadShow, jaký se vám líbil nejvíce?

Acer

SAMSUNG CSC

Android Forum

SAMSUNG CSC

Belkin

SAMSUNG CSC

GSmart

SAMSUNG CSC

HTC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

JetBrains

Snímek obrazovky 2014-06-25 v 9.51.51

jetbrains

LG

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Maxim a Chip

SAMSUNG CSC

Nvidia

SAMSUNG CSC

Skinzone

skinzone cover

T-Mobile a Applikace

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

UGO

SAMSUNG CSC

Kde se sejdeme příště?

Tak to je pouze na vás! Již brzy spustíme hlasování, ve kterém rozhodnete, do jakého města se Android RoadShow podívá na podzim. Chcete RoadShow ve svém městě? Tak pozvěte své kamarády. Budeme se těšit, po prázdninách pokračujeme.

Android RoadShow mapa Ostrava a Praha

Děkujeme vám a těšíme se na dalších akcích!

Kompletní fotogalerii čítající více než 500 fotek, najdete na Facebooku a Google+.

Snímek obrazovky 2014-06-19 v 13.17.11

Logo_U hajku_redesign-cz

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (29)