Android 5.1.1 míří na Samsung Galaxy Note 4 a HTC One M9

Android 5.1.1 Note 4 M9

Zatímco některé smartphony stále ještě vyhlížejí aktualizaci na Android 5.0 Lollipop, u jiných modelů si výrobci více pospíšili a již pro ně přinášejí aktuální Android 5.1.1 Lollipop. Do této zatím nepříliš početné skupinky se nově zařazují hned dva smartphony různých výrobců. Konkrétně se jedná o phablet s dotykovým perem Samsung Galaxy Note 4 a kovového elegána HTC One M9. Pokud jste majiteli některého z těchto zařízení a již po nich saháte, abyste zkontrolovali dostupnost aktualizací, musíme vás ještě na chvíli zarazit, jelikož zákazníci z ČR si budou muset ještě chvilku počkat.

Android 5.1.1 přistál zatím pouze na v Rusku zakoupených telefonech Samsung Galaxy Note 4. Zatím není znám ani kompletní seznam změn, který tento update přináší, přinejmenším se však uživatelé mohou těšit na opravu řady chyb obsažených v Androidu 5.0. Momentálně není znám ani plán, jak by se měla tato aktualizace šířit po jiných regionech.

Android 5.1.1 Note 4

Co se týče Androidu 5.1.1 pro HTC One M9, zde udělal výrobce radost zatím pouze majitelům těchto telefonů z takzvané vývojářské edice a běžní uživatelé si tak budou muset ještě chvíli počkat. V případě HTC One M9 známe alespoň seznam změn a novinek, které update přináší:

  • Android 5.1.1
  • Vylepšení výkonu
  • Vylepšení kvality hovoru
  • Vylepšení výdrže na baterii
  • Optimalizace řízení teploty
  • Vylepšení fotoaparátu

Máte již ve svém telefonu Android 5.1.1 ? Jak jste s ním spokojeni?

 

Zdroj: Sammobile.com, AndroidPolice.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (22)