Zimní olympijské hry 2018 mají vlastní oficiální aplikaci

zimni olympijske hry 2018 aplikace

Zimní olympijské hry 2018 začínají již za dva týdny. Sportovci už se přesouvají do Jižní Koreje, sportoviště prochází posledními úpravami a také se vydala oficiální aplikace s názvem PyeongChang 2018. Vytvořil ji Samsung ve spolupráci s olympijským výborem.

Aplikace PyeongChang 2018 nabídne vše důležité na jednom místě

Aplikace uživatelům umožní zůstat ve spojení s aktuálním olympijským děním a přenese sportovní fanoušky blíže k Zimním olympijským hrám 2018 v Pchjongčchangu. Díky ní si budete moct najít informace z her, včetně výsledků, informacích o sportovcích. Chybět nebudou ani zprávy a upozornění na začátek oblíbených sportů.

Rovněž potěší novinky jako záběry z dronů, 3D mapy a kompletní program událostí. Bohužel češtinu v aplikaci nenajdete, dostupná je pouze v korejštině, angličtině, francouzštině, japonštině a čínštině.

Oficiální aplikace PyeongChang 2018, která poskytuje nejaktuálnější informace o zimních olympijských hrách, umožňuje uživatelům přizpůsobit si obsah tak, aby dostávali nejčerstvější informace o konkrétních akcích a výsledcích, které je zajímají nejvíc, a upozornění na dění týkající se jejich oblíbených zemí, sportů nebo sportovců. Stahovat se dá zdarma z Google Play.

PyeongChang 2018 Official App
PyeongChang 2018 Official App

Budete sledovat Zimní olympijské hry 2018?

Zdroje: androidauthority.com, TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)