TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #65

Tipy z ciny 65

Po týdnu se vracíme s oblíbeným seriálem 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů, který již nese číslo 65. Dnes se podíváme na stylový reproduktor, stativ pro panorama či šikovnou propisku.

1) Silikonový pásek na Mi Band 2

V minulém díle jsme si ukázali kovový pásek pro Xiaomi Mi Band 2, dnes výbavu doplníme o náhradní silikonový pásek. Může se totiž stát, že se pásek pro Xiaomi Mi Band 2 hravě poškodí nebo třeba jen chcete jinou barvu. V obou případech se náhradní pásek může hodit.

Vlastnosti:

  • příslušenství pro Xiaomi Mi Band 2
  • silikonový náramek
5 tipu na zajimave zbozi z cinskych obchodu - mi band

Cena: 50 Kč (GearBest)

2) Kvalitní MicroUSB kabel

Dalším tipem na zajímavé zboží z čínských obchodů je MicroUSB kabel. Již několikrát jsme v našich článcích avizovali, že i kvalita kabelu se výrazně podepíše na rychlosti nabíjení přístrojů a neměli bychom ji podceňovat. Díky tomuto kabelu budete mít zajištěno, že bude přenos energie dostatečně rychlý. Součástí je i kvalitní mechanické provedení kabelu.

Vlastnosti:

  • MicroUSB kabel
  • kvalitní provedení
  • verze Powerline, délka 90 cm
5 tipu na zajimave zbozi z cinskych obchodu - microusb

Cena: 200 Kč (Aliexpress)

– zaslal Radek Skládal (celkově 1 tip)

3) 360° stativ pro tvorbu Panorama

Vytvořit přesné panoramatické snímky není z ruky snadná úloha. Další zajímavé zboží z Číny nám s tím ale pomůže – 360° stativ dokáže tento pohyb snadno vykonat za vás. Díky standardnímu závitu můžete ke stativu připevnit nejen mobilní telefon (pomocí redukce), ale i fotoaparáty či kamery. Součástí je dálkové ovládání pro snazší manipulaci.

Vlastnosti:

  • 360° stativ se standardním závitem
  • ovládání skrze dálkový ovladač
5 tipu na zajimave zbozi z cinskych obchodu - 360 stativ

Cena: 604 Kč (Aliexpress)

– zaslal Pavel Hunka (celkově 1 tip)

4) Stylový a odolný Bluetooth reproduktor

Každý z nás občas vyrazí do přírody, kde se musí spolehnout pouze na přenosná zařízení. Mobilní telefony jsou naším častým spojencem, kvalita jejich reproduktorů je ale zpravidla pro lepší poslech nedostačující. Řešením je externí Bluetooth reproduktor, který představuje i náš další tip na zajímavé zboží z čínských obchodů. Tento reproduktor je kompaktní, levný a velmi dobře vypadá. Představuje tak ideálního společníka na cesty.

Vlastnosti:

  • hmotnost: 48 g
  • výkon: 1,5 W
  • výdrž na jedno nabití: až 5 hodin
5 tipu na zajimave zbozi z cinskych obchodu - reproduktor

Cena: 186 Kč (GearBest)

– zaslal Pavel Hunka (celkově 1 tip)

5) Propiska se stylusem, vodováhou a další

Podobné zboží jsme tu již měli – propiska, která toho umí více, než byste čekali. V první řadě s ní mohou uživatelé psát, což není překvapením. Přidává ale ještě stylus k ovládání telefonu, metr, šroubováky a vodováhu. Cena je rovně nasazena tak nízko, že se minimálně jako stylový doplněk hodí.

5 tipu na zajimave zbozi z cinskych obchodu - propiska

Vlastnosti:

  • propiska
  • stylus, metr, vodováha, dvojice šroubováků

Cena: 40 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 66. díle seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)