5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #150: Xiaomi Amazfit Cor, levná sluchátka a další

xiaomi Amazfit Cor-tipy z ciny

Po týdnu se vracíme již se 150. dílem našeho seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes na vás čeká chytrý náramek Xiaomi Amazfit Cor, levná sluchátka, užitečný USB-C kabel a další.

1) Xiaomi Amazfit Cor

Čínská společnost ještě před uvedením náramku Mi Band 3 představila světu model Xiaomi Amazfit Cor. Ten vylepšuje vlastnosti dosavadního modelu Mi Band 2 a přidává hlavně barevný displej, který může detailněji zobrazovat notifikace a události z telefonu. Chcete měřit svou denní aktivitu a zároveň mít přehled, kdo vám volá, píše SMS, e-maily a další? Pak může být tento náramek zajímavou volbou. Jen škoda, že se nedostalo na přítomnost GPS. Další Xiaomi náramky můžete najít na naší speciální stránce GearBest slevy.

Xiaomi Amazfit Cor – vlastnosti

  • 1,23″ IPS displej
  • odolný proti vodě s certifikací IP68
  • notifikace a upozornění na příchozí volání čí SMS a další
  • hmotnost: 32 gramů
  • výdrž až 14 dní

 

xiaomi Amazfit Cor

Cena: 1 480 Kč (GearBest)

2) Bezdrátová sluchátka Xiaomi

U společnosti Xiaomi ještě zůstaňme a představme si krátce další model bezdrátových sluchátek pro sportovce. Ta sází na kvalitní přehrávání hudby, slušnou výdrž na jedno nabití až 8 hodin i povedenou konstrukci. K telefonu se připojují tradiční technologií Bluetooth a nechybí ani mikrofon, aby mohla sluchátka sloužit i jako handsfree.

Xiaomi LYXQEJ01JY – vlastnosti

  • frekvenční rozsah: 20-20000 Hz
  • impedance: 32 ohm
  • výdrž: 8h
  • Bluetooth: V4.1
Xiaomi-LYXQEJ01JY-nakupy v cine

Cena: 1 463 Kč (GeekBuying)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 2 tipy)

3) Bezdrátová nabíječka s USB výstupy

Pokud vlastníte telefon, který podporuje bezdrátové nabíjení, může se vám hodit bezdrátová nabíječka. Náš dnešní tip ukazuje nabíječku, do které lze připojit ještě další dvě USB zařízení a nabíjet tak nejen bezdrátově mobilní telefon, ale i třeba nějaké chytré příslušenství k tomu skrze běžný USB konektor.

bezdratova nabijecka-cinske obchody xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 480 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

4) Levná sluchátka

Poohlížíte se po sluchátkách, která by nabídla lepší poslech než ta dodávaná k telefonu, ale nechcete utratit příliš mnoho peněz? Možností jsou sluchátka KZ HDS3, která vyniknou především v poměru cena/kvalita přehrávání. Nechybí ani mikrofon pro možnost používat sluchátka k telefonování.

KZ HDS3 – vlastnosti

  • frekvenční rozsah: 20-20000 Hz
  • impedance: 16 Ohm
  • podpora handsfree
  • 3,5mm jack
  • délka kabelu: 1,2 m
KZ-HDS3-cinske eshopy

Cena: 147 Kč (Aliexpress)

5) Šikovný USB-C kabel

Často na cestách potřebujete datový a nabíjecí USB-C kabel? Proč to nevyřešit jednoduše přívěskem, který v sobě zároveň krátký USB-C kablík ukrývá? Díky tomu jej můžete nosit stále s sebou třeba jako přívěsek na batohu a zároveň bude kablík kdykoliv po ruce. Poslouží nejen k nabíjení telefonu, ale i propojení s počítačem za účelem synchronizace dat.

HOCO-U33-cinske zbozi

Cena: 169 Kč (Geekbuying)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 2 tipy)

 

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 158. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)