Povedená Xiaomi kalkulačka se dá stahovat na všechny telefony

xiaomi kalkulacka google play

V poslední měsících můžeme vidět hodně výrobců, jak nahrávají své aplikace na Google Play. Teď se k ním přidává i u nás oblíbená čínská společnost. V obchodě od Googlu se objevila Xiaomi kalkulačka, která se dá nyní instalovat na telefony s Androidem 4.1 a výš.

Xiaomi kalkulačka nabízí zajímavé funkce

Většina výchozích kalkulaček od výrobců umí několik základních funkcí. Xiaomi ale nepatří mezi ně. Nabízí například převodník jednotek, měn nebo třeba rychlé počítaní hypotéky. Je překvapivé, že více výrobců podobné funkce nepřidává ke vlastním kalkulačkám. Nově je kalkulačka od Xiaomi dostupná na téměř všechna zařízení.

Nainstalovat šla oficiálně i třeba na Chromebook, nebo telefony s netradičním poměrem stran. I lidé ze zahraničí hlásí, že jím jde instalovat téměř na cokoliv. Kdybyste ale přeci jen nemohli kalkulačku oficiálně instalovat z Google Play, existuje stále například APKMirror, ze kterého se dá nainstalovat manuálně.

V nedávné době jsme se dočkali například uvolnění prohlížeče od Samsungu na většinu zařízení s Androidem, teď se dostává i na Xiaomi aplikace. Děje se to hlavně ze dvou důvodů, tím prvním je mnohem jednodušší možnost aktualizace těchto aplikací, za druhé je to možnost nalákání nových uživatelů na software výrobce, ze kterého by se eventuálně mohl stát zákazník.

Calculator
Calculator

Xiaomi produkty můžete koupit na Beryko.cz.

Kterou aplikaci od Xiaomi byste rádi viděli na Google Play?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (13)