Xiaomi Blackshark: Chystá se herní telefon s obrovským výkonem?

xiaomi blackshark telefon

Zdá se, že Razer telefon nebyl poslední herní model za poslední dobu. Dnes jsme se dočkali poodhalení telefonu Xiaomi s kódovým označením Blackshark. Spekuluje se o tom, že se jedná o odpověď Xiaomi právě na Razer.

Xiaomi Blackshark dosáhl v AnTuTu na 270 680 bodů

V benchmarku AnTuTu se objevil nový telefon Xiaomi, který nese kódové označení Blackshark. Zajímavé je na tom to, že zaznamenal skóre 270 680 bodů, což je o zhruba 20 tisíc bodů více, než jsme mohli vidět u referenčního telefonu Qualcomm s procesorem Snapdragon 845.

xiaomi blackshark antutu

Z údajů na benchmarku jsme se také mohli dozvědět, že Snapdragon 845 doplní GPU Adreno 540, 8 GB RAM a s trochu podivem pouze 32 GB úložiště. To ale může být způsobeno tím, že jde o ranou verzi telefonu. Běží už také na Androidu 8 Oreo. Očekávat se také dají menší rámečky kolem displeje, který má poměr stran 18:9 a rozlišení 2160 x 1080 pixelů. A proč by se mělo jednat o herní telefon?

xiaomi_blackshark První náznak chystaného herního telefonu Xiaomi?

Odpověď je jednoduchá, čínské Xiaomi nedávno vytvořilo dceřinou společnost s názvem Black Shark, která by se měla zaměřovat na mobilní hry. Zároveň by se mělo jednat o značku, pod kterou by se měly vydávat herní věci i hardware. Podobně jako tomu je u notebooků, kdy Dell má svou dceřinou herní společnost Alienware nebo ASUS s ROG. Na další informace o tomto telefonu si musíme však ještě nějakou chvíli počkat.

Myslíte si, že je na trhu místo pro herní telefony?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)