Hra World of Warships Blitz vychází: Online námořní bitvy do kapsy

world of warships blitz

Známý vydavatel Wargaming má na Androidu novou hru a opět s tématem druhé světové války. Po tancích, se nyní dostává na lodě. World of Warships Blitz je opět zmenšenou verzí hry z počítačů a konzolí. Stahovat ji každý může zdarma.

Ve hře World of Warships Blitz ovládáte vlastní válečnou loď

V této nové hře existuje několik režimů hraní, jednak se můžete utkat s ostatními hráči, pak se ale také můžete spojit v kooperaci proti počítači. Nechybí ani kampaň, ve které naleznete bitvy, které se inspirovaly skutečnými událostmi z historie.

Ship VS Ship [EN]

Ship VS Ship  [EN]

Podobně jako u World of Tanks s tanky, i zde se nachází velké množství různých lodí, které se dají vylepšovat. Vzhledem k tomu, že je hra zdarma, tak očekávejte i to, že se ve hře objevuje prémiová měna, lodě i vylepšení. Platící hráči tak budou mít určitou výhodu. Dodatečné nákupy se reálné peníze se můžou vyšplhat až na částku 2 990 Kč za položku.

Několik dní po spuštění si ji zatím stáhlo více než 500 tisíc lidí, průměrná známka je pak velmi dobrých 4,5 z 5. K instalaci je vyžadováno zařízení alespoň s Androidem 4.4.

World of Warships Blitz War
World of Warships Blitz War

Hráli jste mobilní World of Tanks? Zkusíte i World of Warships Blitz?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)