Vine bude žít dále jako Vine Camera

Vine Camera

V říjnu Twitter oznámil, že končí se svou Vine službou, pomocí které šla dělat šest sekund dlouhá videa. Důvodem byla restrukturalizace celé firmy. Pro mnoho lidí to byl velký šok. Nyní Twitter zařadil zpátečku, Vine předělají na Vine Camera.

Vine Camera se propojí s Twitterem

Již za měsíc by se měla objevit staronová aplikace Vine Camera, která bude vycházet z Vine. Stále v ní půjdou natáčet krátká videa, změna přijde v tom, kde se budou uploadovat. Jedna z možností bude uložení přímo do telefonu, druhá pak na Twitter. Na Vine už to nepůjde, tato služba se promění na archiv pořízených Vine klipů.

Dobrá zpráva pro všechny uživatele Vine je to, že Twitter půjde jednoduše propojit s Vine účtem, takže lidé se budou moct rychle najít. Pomocí aplikace půjdou také stáhnout všechny vaše starší videa, která jste pořídili na Vine. Hodně se spekulovalo o tom, že několik společností plánovalo koupit Vine. To se ale prozatím nepotvrdilo a vypadá to, že se tomu ani tak nestane, jelikož Twitter má jiné plány.

Používali jste službu Vine? Vyzkoušíte aplikaci Vine Camera?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)