Toby: The Secret Mine – česká alternativa ke hře Limbo dorazila na Android

Toby_4_3

Oblíbili jste si strašidelnou plošinovku Limbo a po jejím dohrání hledáte titul, který by vás zaujal přinejmenším podobně? Tak v tom případě máme tip přesně pro vás. Hra Toby: The Secret Mine je podobně potemnělá atmosferická plošinovka jako právě zmíněné Limbo. Původní hra, za jejímž vývojem stál český vývojář Lukáš Navrátil vyšla na PC již před půl rokem a nyní se dostává také na zařízení s operačním systémem Android.

Hra vypráví příběh malého Tobyho, který žije klidným životem v malé vesnici v horách. Tedy klidným až do doby, než někdo unese většinu obyvatel této vesničky. Několik odvážlivců se unesené pokusilo najít a zachránit ale nikdo z nich se nakonec nevrátil a tak se Toby vydává na záchrannou misi sám. Jakmile však vstoupí do blízkého hlubokého lesa, zjišťuje, že se nachází na počátku velkého dobrodružství. V lese pak musí hráč Tobymu pomoci překonat celou řadu logických a často i nebezpečných překážek a nástrah.

Toby: The Secret Mine – Android Trailer

Toby: The Secret Mine - Android Trailer

Hru Toby: The Secret Mine si můžete stáhnout z Obchodu Play, kde za ni zaplatíte 120 Kč.

Toby: The Secret Mine
Toby: The Secret Mine

Jak se vám hra Toby: The Secret Mine líbí?

 

Zdroje: AndroidPolice.com, navratillukas.com.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)