5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #66

Tipy z Číny (1)

Čtvrtek je tu, což znamená, že si opět ukážeme pětici zajímavého zboží z čínských obchodů. V 66. díle si představíme zajímavé stojánky a držáky, kabel s indikací napětí či proudu nebo další šikovný stativ pro timelapse.

1) Stojánek do MicroUSB

Způsobů, jak postavit svůj telefon do pozoru, je samozřejmě nespočet. Dnes se ale podíváme na zajímavé zboží z čínských obchodů, která na to jde trochu netradičně. Představuje totiž pouze jakousi záslepku do MicroUSB konektoru, ke které jsou ještě přidělány nohy. Díky tomu telefon drží ve svislé poloze a my zároveň nepotřebujeme velký a těžký stojánek.

Vlastnosti:

  • stojánek pro mobilní telefony
  • určeno pro MicroUSB
zajimave zbozi z cinskych obchodu - stojanek

Cena: 19 Kč (eBay)

– zaslal Radim Strejček (celkově 2 tipy)

2) Držák nejen na telefony

I náš druhý tip může posloužit jako stojánek či držák telefonu, ale jen jako jedno z mnoha použití. Jedná se totiž o šikovně tvarovanou postavičku, která najde mnoho uplatnění v domácnosti – jako držák telefonu, pomůcka při vaření či jako podpěra libovolných předmětů. Hodí se kombinovat více držáků zároveň.

Vlastnosti:

  • držák jako postavička
  • univerzální použití podle fantazie
zajimave zbozi z cinskych obchodu - drzak

Cena: 30 Kč (eBay)

– zaslal Radim Strejček (celkově 2 tipy)

3) 360° stativ pro tvorbu Panorama či Timelapse

Stejně jako v minulém díle si i dnes ukážeme zajímavé zboží z čínských obchodů v podobě 360° stativu pro tvorbu Timelapse nebo Panorama. Tento stativ se dokáže kolem své osy otočit za 1 hodinu a je určen nejen pro akční kamery, ale i pro větší fotoaparáty (výrobce udává nosnost až do 3,5 kg). Lákavá je i nízká cena.

zajimave zbozi z cinskych obchodu - 360 stativ

Vlastnosti:

  • 360° stativ se standardním závitem
  • rychlost otočení 360° za 1 hodinu
  • nosnost až do 3,5 kg

 

Cena: 344 Kč (Aliexpress)

– zaslal Tomáš Reichert (celkově 1 tip)

4) Kabel s indikací napětí a proudu

Podobná zařízení jsme tu již měli – šikovný kablík do MicroUSB, který prozradí, jaké je napětí a výstupní proud nabíječky. Díky tomu můžeme snadno odhalit příčinu v pomalém nabíjení a vyzkoušet si, jak kvalitní vaše nabíječka vlastně je.

Vlastnosti:

  • Micro USB kabel s indikátorem výstupního napětí a proudu
zajimave zbozi z cinskych obchodu - kabel

Cena: 95 Kč (Aliexpress)

– zaslal Robert Herna (celkově 1 tip)

5) Držák tabletu na stůl

Jako poslední si dnes představíme trochu netradiční držák pro tablety. Ten nám umožní přidělat tablet k desce stolu a umístit si jej do pozice, která se nám nejvíce hodí. Oproti jiným modelům, které jsme si zde ukazovali, se tento odlišuje hlavně kvalitnější kovovou konstrukcí.

zajimave zbozi z cinskych obchodu - stojanek tabletr

Vlastnosti:

  • držák pro zařízení s šířkou 10,8 – 17,3 cm
  • přichycení k desce stolu
  • kovové zpracování

Cena: 382 Kč (GearBest)

– zaslal Tomáš Reichert (celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 66. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)