TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #94: Držák telefonu na krk, Xiaomi kamera a další

tipy-z-ciny-94

Po týdenní pauze se vracíme s naším seriálem 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů s pořadovým číslem 94. Ukážeme si držák telefonu na krk, novou Xiaomi kameru do auta či magnetický USB-C kabel.

1) USB-C kabel

Kabelů pro nabíjení a přenos dat jsme tu měli již spoustu, většinou však s konektorem MicroUSB. Dnes si ukážeme tip na kvalitnější kabel s konektorem USB-C, který se stále dostává do novějších a výkonnějších telefonů. Tento kablík nabídne kvalitní zpracování i podporu rychlonabíjecích standardů QC.

Vlastnosti – USB-C kabel:

  • délka: 1 m,
  • podpora rychlonabíjení QC (až 5 A).
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – usb-c kabel

Cena: 124 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 11 tipů)

2) Držák do auta do CD slotu

Mobilní telefon je naším častým společníkem při jízdě v automobilu. Slouží dnes nejen jako třeba zdroj hudby či handsfree, ale i jako šikovná GPS navigace. V té chvíli se hodí mít telefon po ruce i na očích. S tím může pomoci tento šikovný držák, který se umístí do slotu pro CD přehrávač. Pokud již v automobilu tento slot nevyužíváte, může se tento držák hodit.

Vlastnosti – držák do auta:

  • umístění do CD slotu,
  • univerzální pro telefony,
  • možnost nastavit libovolný úhel.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – drzak telefonu

Cena: 152 Kč (TinyDeal)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 4 tipy)

3) Xiaomi kamera do auta

Společnost Xiaomi představila svůj model palubní kamery již před nějakým časem a my jsme ji také podrobili testu. Výrobce nedávno představil druhou generaci své kamery, která nyní vstupuje do předprodeje. Kamera nabídne Full HD rozlišení, 160° pozorovací úhel, Wi-Fi konektivitu, světelnost F1.8 či funkci hlídání na parkovišti. Samozřejmostí je možnost propojení s mobilním telefonem.

Vlastnosti – Xiaomi kamera do auta:

  • rozlišení: Full HD,
  • pozorovací úhel: 160°,
  • snímač: Sony IMX323,
  • světelnost: F1.8,
  • konektivita: Wi-Fi.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – xiaomi kamera do auta

Cena: 2 493 Kč (GearBest)

4) Magnetický kabel s USB-C

Magnetický kabel jsme tu měli již dávno a dodnes nám jej mnozí z vás posílají jako tip do dalších dílů. Všechny dosavadní tipy ale spojoval MicroUSB konektor. Dnes si představíme magnetický kabel, který má koncovku USB-C. Říkáte si, že je v takovém případe magnetický kabel zbytečný, když USB-C je sám o sobě reversibilní? Možná máte pravdu, na druhou stranu – magnetický kabel lze stále připojit o něco snáze a zároveň slouží koncovka v telefonu jako špunt proti prachu.

 

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – magneticky kabel usb-c

Cena: 127 Kč (eBay)

5) Držák telefonu na krk

Poslední tip bude opět spíše vtipnější – držák telefonu na krk. K čemu je taková věc dobrá? Pro záběry z pohledu první osoby se většinou používá hrudní pás či držák na hlavu a akční kamera. Co k tomu ale použít tento držák a mobilní telefon? Díky zavěšení na krk získáte ideální umístění pro vaše záběry a můžete použít prostě jen svůj mobilní telefon. Na akční sporty to nebude, ale na jednoduché záběry – proč ne?

Držák telefonu na krk

Cena: 104 Kč (TinyDeal)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

zajimave zbozi z cinskych obchodu - magneticky kabel


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 96. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Držák telefonu na krk nebo Xiaomi kamera?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)