5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #100: Bluetooth handsfree, gamepad a další

Bluetooth handsfree

Dnešním dílem se dostáváme již do jubilejního 100. pokračování našeho oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů, do kterého se pravidelně zapojují naši čtenáři. Dnes pro vás máme tipy na Bluetooth handsfree, vybavený gamepad, USB-C čtečku karet či originální Xiaomi podložku.

1) Bluetooth handsfree a nabíječka v jednom

Pokud váš automobil není vybaven možností připojení telefonu k palubnímu systému, můžete to vyřešit pomocí Bluetooth handsfree a nabíječky do auta v jednom. Toto malé zařízení se zapojí do cigaretové zásuvky a do AUX vstupu vašeho rádia. Poté se stačí přes Bluetooth připojit vaším mobilním telefonem a využívat zařízení pro volání či přehrávání hudby. Díky ovladači, který můžete umístit libovolně po ruce, je navíc ovládání velmi snadné a rychlé.

Vlastnosti – Bluetooth handsfree:

  • připojení do 12/24V zásuvky,
  • zapojení do AUX vstupu,
  • Bluetooth handsfree s ovládáním,
  • USB výstup pro nabíjení (2,1 A).
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – Bluetooth handsfree

Cena: 200 Kč (eBay)

– zaslal Petr JAN (celkově 1 tip)

2) Originální Xiaomi podložka pod myš

Používáte-li myš k počítači nebo třeba mobilnímu telefonu, bude se vám jistě podložka pod myš hodit (v případě Samsung Dex ještě více). Patříte-li mezi fanoušky značky Xiaomi, můžete vyzkoušet originální podložku této společnosti. Díky její velikosti pokryje celou plochu pod myší i pod klávesnicí. Podložku doporučil Vašek Švec jako její šťastný majitel.

Vlastnosti – Originální Xiaomi podložka pod myš:

  • rozměry: 80 x 40 cm.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – Xiaomi-podlozka-pod-mys

Cena: 332 Kč (GearBest)

– zaslal Vašek Švec

3) USB-C OTG čtečka

OTG zařízení do MicroUSB konektoru jsme si ukázali už spoustu, nyní se stále více do telefonů dostává i konektor USB-C. Proto je tu náš další tip – toto malé zařízení poslouží jako čtečka paměťových karet a zároveň i jako vstup pro další USB zařízení – flash disk, myš, klávesnici apod.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – USB-C-OTG-adapter

Cena: 301 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 8 tipů)

4) MicroUSB kabel v přívěsku

Chcete-li u sebe stále nosit MicroUSB kabel tak, aby nepřekážel, bylo jej snadné najít a nezamotával se, máme pro vás tip. Tento MicroUSB kablík je umístěn v jednoduchém pouzdře, které lze použít i třeba jako přívěsek na batoh. Díky své konstrukci se navíc nikdy nezamotá.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – MicroUSB privesek

Cena: 104 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 8 tipů)

5) Bluetooth gamepad s touchpadem

Společnost IPEGA je známa díky svým Bluetooth gamepadům pro mobilní telefony. Tento gamepad navíc nabídne touchpad, možnost připevnění telefonu či výdrž až 20 hodin na jedno nabití. Nechybí ani sada multimediálních kláves nebo nabíjení skrze MicroUSB.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – Blueooth gamepad

Cena: 641 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 8 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

cestovni-pouzdro


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 106. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)