Pařba na víkend – tipy na Android hry 276: Měsíc, žebrák a další…

Měsíc

Utíká to jako voda proto je tu další pátek a další Pařba na víkend – tipy na Android hry 276. Dnes si ukážeme Měsíc a pohyb na něm, následně pobijeme pár robotů a pak se v cítíme do role žebráka. Na závěr si pak procvičíme mozkové závity s líbivými 3D kuličkami. Nač čekat?

Lunar Mission: prozkoumejte Měsíc…

Vás zavede na povrch Měsíce, kde budete muset s některým ze tří typů modulů přelétat z bodu A do bodu B.

Měsíc ve hře nabídne líbivou pixelartovou grafikou, která vás uchvátí do temné vesmírné atmosféry. Ve hře se máte možnost porovnávat i s ostatními v rámci online žebříčků a zalétat si můžete až ve 24 levelech, které se odemykají pro každý modul zvlášť. Hra tak nabídne vhodné zkrácení dlouhé chvilky a to od studia Puppet Box zdarma.

Lunar Mission
Lunar Mission

ROBOTS COOP

Je akční arkádová multiplayerová hra, která se odehrává v aréně plné robotů.

Vašim úkolem a stejně tak vašich online parťáků bude přežívat vlny robotů a to za pomoci zbraní, perků a upgradů. Čím více robotů chodí, tím je důležitější táhnout za jeden provaz. Zastoupení multiplayer coop her není na mobilní platformě typické, proto doporučujeme tuto hru od studia Swallow´s Tail zdarma vyzkoušet.

The Beggar´s Ride

Je inovativní platformová puzzle hra, která zaujme poutavým vyprávěním i samotným videoherním vizuálem.

Zhostíte se role žebráka, který náhodou našel masku, která je klíčem ke světu na druhé straně deště, jak vám uvede i samotná počáteční příběhová sekvence. Následně tak budete procházet jednotlivými levely a řešit v nich jednotlivé hádanky pro další postup hrou. Hra vás nadchne svým velmi dobrým dílenským zpracováním a citem pro detail, který vás ke hře nesmírně upoutá. Důkazem jsou i velmi kladné komentáře uživatelů přímo v Obchodě Play. Podpořte tedy toto kvalitní dílo od studia Bad Seed i vy a zakupte žebráka za 95 Kč.

The Beggar's Ride
The Beggar's Ride

Perchang

Nabídne puzzle i infantilní zážitek v jednom.

Narážíme na to, že hra vám umožní manipulovat s jednotlivými součástmi daných levelů, ať už to jsou kladky či větráky, pro jednu jedinou věc. Umožnění cesty kuliček do důlku. Hra ve vás tak může vyvolat ty chvíle, kdy jsme si jako malý hrály se „skleněnkami“. Při tomto zážitku váš mozek navíc potrápí a vy tak z hraní této hry budete mít dobrý pocit. Dobrý pocit je tu pro vás navíc za nula nula prdlačky.

Perchang
Perchang

Video Pařba na víkend 276

Pařba na víkend – tipy na Android hry 276

Pařba na víkend - tipy na Android hry 276

Pařba na víkend (Android hry)

[gravityform id=“58″ title=“true“ description=“true“]

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne! Omlouváme se za lehké zmatení s náhledovým obrázkem videa, místo 278 má ukazovat 276. Samotný obsah video Pařby je pak posléze v pořádku, jako v článku. Děkujeme za pochopení.

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí, případně přihoďte i nějaký zajímavý tip na hru.

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)