Pařba na víkend – tipy na Android hry 188 – NHL, skvělé MMO RPG a Reckless Racing 3

the bot squad

Jako první vás dnes čeká skvělá hokejová hra NHL 2K společnosti 2K Games. Následuje komplexní herní zážitek v podobě MMO RPG Legion of Heroes společnosti Nexon M. Třetím tipem je nový díl velmi oblíbené závodní hry z ptačí perspektivy – Reckless Racing 3. Předposledním tipem na tento víkend je vydařená TD hra The Bot Squad od Ubisoftu. Na závěr jsme pro vás vybrali nenáročnou návykovku Pako – The Car Chase. To vše ve dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry.

NHL 2K

Až doposud na Android neexistovala žádná pořádná hokejová hra. To se nyní změnilo s příchodem novinky NHL 2K známé společnosti 2K Games. Jedná se o první plnohodnotný hokej s velmi slušným zpracováním. Ve hře můžete hrát buďto rychlé zápasy, nebo kariéru. Hra nabízí 2 typy ovládání. Prvním, vcelku nudným, způsobem můžete ovládat hru pouze jedním prstem. Druhý typ ovládání je klasický, který na displeji zobrazuje virtuální joystick a tlačítka pro zrychlování, bodycheck, vypichování puku, nahrávku a střelu. V NHL 2K také naleznete hru pro více hráčů. Se svými přáteli tak můžete hrát nájezdy. Plnohodnotný hokejový multiplayer zatím bohužel chybí, ale třeba se v budoucnu dočkáme.

nhl 2k 1 android hry

Legion of Heroes

V minulé Pařbě na víkend jsme představili vydařený tower offense Base Busters vývojářů společnosti Nexon M. Ti nám nyní dokázali, že ani MMO hry jim nejsou cizí. Vydali totiž skvělou gamesku s názvem Legion of Heroes, která do již zmiňovaného žánru spadá. Hra nabízí otevřený 3D svět se spoustou dungeonů, bossů, příšer, questů a dalších herních prvků typických pro MMO hry. Bojový systém hry je podobný jako u tahových strategií. Nejprve útočíte vy, poté protivníci. Do vaší party můžete pozvat buďto NPC jednotky, nebo skutečné hráče. Dost psaní, koukněte na trailer níže a podívejte se na vše, co vás v Legion of Heroes čeká.

Legion of Heroes 1 android hry

Herní trailer Legion Of Heroes

http://youtu.be/kS3WhRMxAQI

Legion of Heroes
Legion of Heroes

Reckless Racing 3

Je pokračování nejlepší závodní hry z ptačí perspektivy pro operační systém Android. Nový Reckless Racing nabídne ještě lepší grafické zpracování, než tomu bylo u předchozích dílů. V novém díle můžete závodit v několika herních módech. Kromě klasických závodů s ostatními závodníky se také můžete zúčastnit módu pro driftování, nebo vaše řidičské schopnosti otestujete v módu Gymkhana. V novém Reckless Racingu nechybí ani nákup a přizpůsobení vozidel. V nastavení hry si můžete vybrat z několika typů ovládání. Může se jednat o volant, šipky, ale také např. ovladač.

Reckless Racing 3 1 android hry

Reckless Racing 3
Reckless Racing 3

The Bot Squad

Jedná se o zajímavou kombinaci TD/Tower Offense hry od společnosti Ubisoft. Ve hře ovládáte roztomilé robůtky, se kterými se buďto snažíte ubránit vaši základnu, nebo obsadit nepřátelský kontrolní bod. V každém případě musíte uvažovat, jakou cestu pro vaše roboty zvolíte. V případě obranných misí musíte dobře zvážit, kde všude vaše věže umístíte. Protivníkům můžete do cesty stavět překážky pro zpomalení. Postupem hraní získáváte nejen energii potřebnou pro hraní dalších misí, ale také roboty s novými schopnostmi. Každého robota můžete za herní měnu vylepšit. Počáteční tutoriál obsažený v úvodních misích je poněkud nudný. Když ale setrváte ve hraní, začne vás The Bot Squad bezpochyby bavit.

The Bot Squad 1

cf20049badf9a47627f652bfe82afffd?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Pako – Car Chase

I ty nejjednodušší hry mají mnohdy co nabídnout. Ukázkovým příkladem je hra Pako – Car Chase, ve které mačkáte pouze 2 tlačítka. Těmi ovládáte auto ujíždějící před policisty. Úkolem je ujíždět nejdelší možnou dobu. Hra nabízí několik různých map. Před policisty tak můžete ujíždět na dálnici, před obchodním centrem a dokonce také na hřbitově. V jednoduchosti je síla, proto hru neváhejte vyzkoušet. Z Google Play si ji můžete stáhnout zdarma.

Pako - Car Chase 1

PAKO - Car Chase Simulator
PAKO - Car Chase Simulator

 

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Video

Pařba na víkend – tipy na Android hry 188

Pařba na víkend - tipy na Android hry 188

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (22)