Pařba na víkend – tipy na Android hry 259: slither.io, charita a další…

slither.io

Další pátek a další Pařba na víkend – tipy na Android hry 259. Dnes společně okusíme roli žížaly ve hře slither.io, dále pozdravíme staré známé naštvané ptáky v trochu pinballovém pojetí, do třetice navštívíme dinosaury a na závěr pomůžeme na dobrou věc.

slither.io: Jak žížalou býti…

Je duchovní nástupce Agar.io, kde namísto kruhů ovládáte napříč online arénami svou žížalu. Jakmile se tato hra dostala na světlo světa, dosáhla obrovského úspěchu a to hlavně díky velmi chytlavé hratelnosti.

Slither.io nenabízí nic převratného, na začátku si vyberete skin vaší žížaly, zadáte nick a jdete přímo do arény. Tam začínáte jako velmi malý ale sbíráním světélek se zvětšujete a snažíte se zkřížit cestu ostatním hráčům, aby do vás narazili hlavou a vy je tak dostali. V tom má slither.io oproti Agar.io velkou výhodu, kdy může i ta nejmenší, dostat toho největšího. Hra je od studia Lowtech zdarma a máte zde možnost jednorázově odstranit reklamy.

slither.io
slither.io

Angry Birds Action!

Je další s rance her od společnosti Rovio. Tentokrát budete ovládat naštvané ptáky napříč 3D ostrovem, který jakoby by z oka vypadl tomu filmovému. Hodně podrobně vás o tom informoval již Karel Kilián ve svém článku.

Hra kombinuje klasický pinball s mechanismy, které známe s předešlých her Angry Birds. Kombinace to není, kdo ví jak slavná, avšak jako takový katalizátor a průvodce k filmu, který právě teď běží v kinech, poslouží obstojně. Stejně jako vždy hra je zdarma, ale obsahuje reklamy a In-App Purchase.

Angry Birds Action!
Angry Birds Action!

Dino Bash – Dinos v Cavemen

Hra připomene znalcům webových her například Age of War, což je velmi chytlavý herní mechanismu a platí to i v této hře. Navíc když k tomu ještě přidáte krásný malovaný design a relaxační hudební podkres.

V roli dinosaurů bráníte posvátné vejce, před útoky jeskynních mužů napříč 75 ručně malovanými levely, což si zaslouží obdiv vývojářů ze studia Game Alliance. Stejně tak, že si můžeme hru užít zadarmo a ze spousty typy dinosaurů, které známe z dětských encyklopedií. T-Rex Rocks!

Dino Bash: Dinosaur Battle
Dino Bash: Dinosaur Battle

Sea Hero Quest

Je ojedinělým spojení hry a vědy. Tento výsledek je koneckonců charitativní, jelikož každou sekundu, kterou ve hře strávíte, pomáháte posíláním anonymních dat pro výzkum demence, kterou je postiženo víc jak 45 milionů lidí po celém světě.

Ve hře se plavíte po mořích a sbíráte jednotlivé útržky zpět do svého lodního deníku, stejně tak objevujete nestvůry a snažíte se je porazit. A lidé ze studia GLITCHERS věří, že slučování údajů všech hráčů po celém světě, vygeneruje dostatek dat pro vyhodnocení prostorové orientace lidí a dokáže pomoci lidem s demencí, kteří na pamatování a orientaci teprve čekají. Tuto pomoc, můžete nabídnout i vy, stačí si jen hru zdarma stáhnout a hrát. Navíc dostanete ještě možnost upravit si vizuálně vaše plavidlo.

Sea Hero Quest
Sea Hero Quest

Video Pařba na víkend 259

Pařba na víkend – tipy na Android hry 259

Pařba na víkend - tipy na Android hry 259

Pařba na víkend (Android hry)

[gravityform id=“58″ title=“true“ description=“true“]

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí

 

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)